Ξεκίνημα με το δεξί για την Ντόρτμουντ, η οποία νίκησε με 2-0 την Άιντραχτ.
Στο 5ο λεπτό ο Κόμπελ έσωσε μετά από σουτ του Εκικτικέ και στο 20’ ο Τραπ είπε όχι σε σουτ του Ζάμπιτσερ ενώ στο 28’ το σουτ του Λάρσον έφυγε μόλις έξω. Στο 41’ ο Τραπ απέκρουσε το σουτ του Μπραντ και στο 45+3’ η κεφαλιά του Σαϊμπί πέρασε έξω.
Στο 49’ το μακρινό σουτ του Μπραντ έφυγε μόλις έξω και στο 55’ το τακουνάκι του Γκέτσε είχες την ίδια τύχη ενώ στο 63’ ο Τραπ απέκρουσε το σουτ του Ζίλε.
Τελικά στο 72ο λεπτό ο Μπάινο Γκίτενς έκανε φοβερή ενέργεια από αριστερά και με δεξί σουτ έγραψε το 1-0. Στο 78ο λεπτό ο Άντον παραλίγο να πετύχει αυτογκολ και στο 90+3‘ και πάλι ο Γκίτενς διαμόρφωσε το 2-0 με πλασέ από κοντά μετά από φοβερή κούρσα.
ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Κόμπελ, Ζίλε, Αντόν, Ριέρσον, Σλότερμπεκ, Γκρος, Τσαν (81’ Ρέινα), Ζάμπιτσερ, Μπραντ (85’ Μπενσεμπαϊνί), Μάλεν (59’ Μπάινο Γκίτενς), Αντεγέμι (59’ Μπάιερ)
ΑΪΝΤΡΑΧΤ: Τραπ, Κοχ, Τούτα, Κρίστενσεν, Τεάτ (69’ Ενκουνκού), Γκέτσε (76’ Ουζούν), Σκιρί, Λάρσον, Σαϊμπί, Μαρμούς (69’ Ματάνοβιτς), Εκιτικέ (76’ Χόιλουντ).