Αμέσως μετά την ισοπαλία κόντρα στην Ανόρθωση, ο προπονητής της Ομόνοιας Αραδίππου Ούγκο Μαρτίνς δήλωσε τα ακόλουθα:
«Ήμασταν ανταγωνιστικοί και με αφήνει ικανοποιημένο. Παίξαμε με έξι Κύπριους και δείξαμε ότι θα είμαστε ανταγωνιστικοί στην Α’ κατηγορία».
ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΔΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ, Ο ΠΟΡΤΟΓΑΛΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΔΗΛΩΣΕ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ:
«Είμαι πολύ περήφανος για τους ποδοσφαιριστές μου. Όσον αφορά το παιχνίδι ξέραμε ότι η Ανόρθωση θα προσπαθούσε να πιέσει ψηλά με έξι ποδοσφαιριστές. Στη συνέχεια είχαμε ισορροπία έχοντας τρεις ποδοσφαιριστές στην άμυνα και δύο στο κέντρο την αναχαιτίσαμε. Μετά ακολουθήσαμε τη δική μας στρατηγική και προσπαθήσαμε να ελέγξουμε το παιχνίδι . Δημιουργήσαμε τις δικές μας ευκαιρίες για να πετύχουμε κάποιο γκολ».
Θα δώσει ψυχολογία στην ομάδα αυτό το αποτέλεσμα; «Υπάρχουν τρία αποτελέσματα στο ποδόσφαιρο. Από την στιγμή που δεν πήραμε τους τρεις βαθμούς και ένας βαθμός είναι ικανοποιητικός. Πάντα είναι θετικό να παίρνεις όταν έχεις κέρδος απέναντι σε μεγάλες ομάδες γιατί σε βοηθά να δουλέψεις καλύτερα. Νομίζω ότι οι ποδοσφαιριστές μετά από αυτό το παιχνίδι θα αρχίσουν να πιστεύουν περισσότερο στους εαυτούς τους. Τελειώσαμε το παιχνίδι και χρησιμοποιήσαμε οκτώ κύπριους παίχτες και τρεις νεαρούς κάτω των 21ετών. Δεν είναι επειδή έχουμε το μικρότερο μπάτζετ αλλά επειδή πιστεύουμε στον κύπριο ποδοσφαιριστή. Θα παλέψουμε και πιστεύουμε στους ποδοσφαιριστές μας. Οι εμπειρίες θα βοηθήσουν πολύ στο να βελτιωθούν».