Από το καλό στο καλύτερο η Μπολόνια, που κέρδισε με 1-0 την Αταλάντα και βρέθηκε στην 4η θέση.
Μετά από ένα κάκιστο πρώτο μισάωρο στο 35’ ο Σκορούπσκι έσωσε μετά από σουτ του Λούκμαν και στο 39’ η κεφαλιά του Κοουπμάινερς έφυγε λίγο έξω.
Στο 44’ ο Σκορούπσκι νίκησε τον Έντερσον σε μοναδικό τετ α τετ και στο 45+2’ το σουτ του Λούκμαν πέρασε πάνω από τα δοκάρια της Μπολόνια.
Στο 51ο λεπτό ο Φρόιλερ έσωσε προ του Ντε Κετελάρ ο οποίος στο 55’ έπιασε δυνατό σουτ από μακριά αλλά είδε τον Σκορούπσκι να σώζει. Στο 57’ το σουτ του Λούκμαν έξυσε το δοκάρι της Μπολόνια και στο 63’ ο Φαμπιάν πλάσαρε άστοχα όντα ολομόναχος απέναντι στον Καρνεζέκι.
Στο 83’ το βολέ του Φέργκιουσον πέρασε μόλις έξω και στο επόμενο λεπτό ο Μουριέλ αστόχησε από κοντά αλλά στο 86’ μετά από κόρνερ ο Φέργκιουσον έκανε το 1-0 με κεφαλιά.
ΜΠΟΛΟΝΙΑ: Σκορούπσκι, Πος, Μποϊκέμα, Λουκουμί, Καλαφιόρι, Φρόιλερ, Μόρο (46’ Φαμπιάν), Φέργκιουσον, Εντόι (46′ Ουρμπάνσκι), Τσίρκτσε (89’ Αεμπίσερ), Σαλεμάκερς (75’ Ορζολίνι)
ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Καρνεζέκι, Ντζιμσίτι, Κολάσινατς (72’ Πάσαλιτς), Χάτεμπουρ, Ρουτζέρι (67’ Τζαπακόστα), Σκαλβίνι, Ντε Ρόουν, Κοουπμάινερς (85’ Μίραντσουκ), Έντερσον (45’ Ουρμπάνσκι), Ντε Κετελάρ (67’ Μουριέλ), Λούκμαν (72’ Σκαμάκα)