Είναι όντως μία πρωτοποριακή κίνηση, η απόφαση που έλαβε η διοίκηση της ΑΕΚ να τα πει σε ανοικτή συζήτηση με τους φιλάθλους.
Όσοι ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ θα πάνε την Τετάρτη το απόγευμα στην Αρένα (βλέπε 18:00) οφείλουν να υποβάλουν τις ερωτήσεις-απορίες-αμφιβολίες για την ομάδα τους.
Η ευκαιρία που τους δίνεται, είναι μοναδική. Αν θέλουν να λύσουν τις απορίες τους, μπορούν να το κάνουν ενώπιον του πλέον αρμόδιου που είναι ο πρόεδρος τους.
Από την άλλη, ο Άντρος Καραπατάκης, έχει την ευκαιρία να περιορίσει τις αντιδράσεις του κόσμου, δίνοντας πειστικές απαντήσεις στα θέματα προγραμματισμού και όχι μόνο.
Γενικά, θα είναι ένα άκρως ενδιαφέρον συναπάντημα, στο οποίο όμως δεν έχουν το δικαίωμα να παρευρεθούν τα ΜΜΕ.
Το γιατί όμως, είναι θέμα της ΑΕΚ.