Φιλικό ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Πανσερραϊκό πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (4/8) στους Ζωσιμάδες. Η αναμέτρηση έληξε ισόπαλη 1-1.

Βασικός με την ομάδα των Σερρών αγωνίστηκε ο Κύπριος διεθνής Κώστας Πηλέας.
Οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που πήραν το προβάδισμα, με τον Άλεξιτς στο 41′, με τους γηπεδούχους να έχουν τελικές με τους Ροσέρο και Καραχάλιο.
Ο ΠΑΣ κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα στο 62′. Ο Παμλίδης έκανε το γέμισμα στην περιοχή και ο Κόντε με κεφαλιά έκανε το 1-1, σκορ που έμεινε έως το φινάλε.
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Κλέιμαν (61′ Αθανασίου), Σόρια (71′ Πανάγου), Παντελάκης, Μπορταγκαραϊ (61′ Μπακαδήμας), Κιάκος (71′ Νούμης), Καραχάλιος, Τζίνο (71′ Λιάσος), Ριένστρα (61′ Λώλης), Παμλίδης (71′ Κύρκος), Ροσέρο (61′ Τζίμας), Κόντε (61′ Μπάλαν)
ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ: Χοβάν, Δεληγιαννίδης, Πηλέας, Καρασαλίδης, Αυλωνίτης, Θυμιάνης, Οικονόμου, Μούργος, Σοφιανός, Άλεξιτς, Ντάνκερλαι