Μια ακόμα μεταγραφή ανακοίνωσε η Ντνίπρο, η οποία προετοιμάζεται ενόψει των προκριματικών του Champions League, όπου θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό. Οι Ουκρανοί απέκτησαν τον Βασίλ Κράβετς για τα επόμενα τρία χρόνια.
Ο 25χρονος αριστερός μπακ αγωνιζόταν στη Βόρσκλα Πολτάβα, με την οποία μέτρησε τρία γκολ και τρεις ασίστ σε 25 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.
Ο Κράβετς ξεκίνησε την καριέρα του από την Καρπάτι και στη συνέχεια πήγε δανεικός στην ισπανική Λούγκο, η οποία τον πήρε στη συνέχεια με μεταγραφή. Επόμενος σταθμός της καριέρας του ήταν η Λεγκανές, αλλά δεν μπόρεσε να καθιερωθεί.
Το 2020 επέστρεψε ως δανεικός στη Λούγκο και ακολούθησαν δύο δανεισμοί στη Λεχ Πόζναν και τη Σπόρτινγκ Χιχόν. Τελικά, ο 25χρονος ακραίος οπισθοφύλακας μετακόμισε της Βόρσκλα Πολτάβα, για να καταλήξει τώρα στη Ντνίπρο.
Νέα μεταγραφή η Ντνίπρο ενόψει Παναθηναϊκού
