Πραγματοποιήθηκε σήμερα η συνέντευξη Τύπου ενόψει του Διεθνούς Μίτινγκ Στίβου – Cyprus International Atheltics Meeting 2023 που θα διεξαχθεί στο Τσίρειο στάδιο. Το balla έδωσε το παρών του στη διάσκεψη και σας μεταφέρει τα όσα λέχθηκαν.
-Δήμαρχος Λεμεσού: «Είναι με ιδιαίτερη χαρά που η Λεμεσός φιλοξενεί για δεύτερη χρονιά το διεθνές μίτινγκ Continental tour. Φέτος αναβαθμίστηκε σε χάλκινη διοργάνωση και είναι μεγάλη επιτυχία για εμάς. Καλωσορίζουμε όλους τους αθλητές στην πόλη μας. Είμαστε σίγουροι ότι φέτος θα ξεπεράσουμε τις 4000 θεατές. Η Λεμεσός είναι μια πόλη που αναγάγει τον αθλητισμό σε όλα τα επίπεδα. Καλώ τον κόσμο να αγκαλιάσει την εκδήλωση».
-Ανδρέας μυλωνάς εκ μέρους ΚΟΑ: «Είναι με ιδιαίτερη χαρά που βρίσκομαι εδώ. Καλωσορίζω και εγώ με την σειρά τους αθλητές και εύχομαι κάθε επιτυχία στο διεθνές μίτινγκ. το ΔΣ του ΚΟΑ ήταν από την πρώτη στιγμή δίπλα στην ΚΟΕΑΣ και είναι με ιδιαίτερη χαρά που καθιερώνεται σε θεσμό. Θυμάμαι πέρσι την γεμάτη κερκίδα που είχαμε στο Τσίρειο».
-Περικλής Μάρκαρης πρόεδρος ΚΟΕΑΣ: Με φάρο την επιτυχία του πρώτου διεθνή μίτινγκ υλοποιούμε φέτος την προσπάθεια μας για αναβάθμιση του φετινού μίτινγκ. Προσφέρουμε την ευκαιρία στους αθλητές μας να μαζέψουν βαθμούς ενόψει και των ολυμπιακών αγώνων που έρχονται. Θα έχουμε πολλά μεγάλα αστέρια του παγκόσμιου στίβου οι οποίοι θα κάνουν πρεμιέρα στον ανοιχτό στίβο φέτος. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη. Θα έχουμε 13 αθλήματα σε ένα τρίωρο πρόγραμμα το οποίο θα ξεκινήσει στις 17:30. Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας και τους υποστηρικτές μας και καλούμε το φίλαθλο κοινό να δώσει βροντερό παρών στο Τσίρειο».
-Θεόδωρος Τσολάκης πρόεδρος ΓΣΟ: «Σας καλωσορίζουμε στο δεύτερο διεθνές μίτινγκ και ως ΓΣΟ θα κάνουμε ότι μπορούμε για την επιτυχία του μίτινγκ».
-Μίλτος Τεντόγλου: «Χαίρομαι που είμαι εδώ και φέτος. θα είναι ένας αγώνας με μεγάλη κόντρα αφού θα είναι και ο μεγάλος μου αντίπαλος ο Σουηδός και θα έχουμε μεγάλα άλματα πιστεύω. Θέλω να κάνω μια καλή επίδοση και να δείξω ότι είμαι δυνατός και φέτος».
-Εμμανουήλ Κάραλης: «Καλησπέρα σε όλους είναι η πρώτη φορά που θα αγωνιστώ Λεμεσό. θέλω να κερδίσω την κόντρα που έχουμε με τον Μίλτο (γέλια) και ελπίζω να δούνε γεμάτο στάδιο».
-Γιώργος Πομάνσκι: «Ενα πετυχημένο μίτινγκ εξαρτάται από 3 πράγματα, η διοργάνωση, τα μετάλλια, ήδη πήρατε το χάλκινο και μακάρι να μπείτε και στην χρυσή κατηγορία και η κερκίδα. Εμείς υποσχόμαστε ότι θα κάνουμε το μάξιμουμ για όλους εσάς».