Πήρε την εντολή ο Γιώργος Κωνσταντίνου από την Γενική Συνέλευση της Νέας Σαλαμίνας και μαζί με το διοικητικό του συμβούλιο θα ηγηθούν της Νέας Σαλαμίνας.
Ο κ. Κωνσταντίνου επιστρέφει στα διοικητικά των ερυθρολεύκων στα οποία υπηρέτησε σε 8 θητείες στο παρελθόν, αλλά αυτή την φορά αναλαμβάνει το πιο σημαντικό πόστο, αυτό του προέδρου.
O νέος πρόεδρος μίλησε στην ιστοσελίδα μας balla.com.cy μετά την Γενική Συνέλευση, δεν ήθελε να πει πολλά αλλά έστειλε το μήνυμα του.
«Είμαι εδώ γιατί θέλω να βοηθήσω στην προσπάθεια που γίνεται. Είχαμε επαφές με τα υπόλοιπα μέλη που εξέφρασαν επιθυμία να θέσουν υποψηφιότητα, οι απόψεις μας συνταυτίζονταν και μαζί προχωράμε για μια πιο ισχυρή Νέα Σαλαμίνα» μας είπε ο κ. Κωνσταντίνου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νέα Σαλαμίνα: Πήρε εντολή ο Γιώργος Κωνσταντίνου και το συμβούλιο του…