Αν είναι να…αναδείξουμε από τώρα τον διαιτητής που χρωματίζει με τα λάθη του της σεζόν, τότε η μπίλια θα κάτσει στον Κωνσταντίνο Φωτίου.
Ο ρεφ με τα πιο σοβαρά λάθη σε πρωτάθλημα αλλά και σε κύπελλο (θυμηθείτε τι έκανε ο άνθρωπος στο ΑΕΛΝέα Σαλαμίνα) και μιλάμε για λάθη τα οποία ξεπερνούν αυτά των άλλων συναδέλφων του.
Ο διαιτητής που αρχικά αξιολογήθηκε από τον κύριο Μάζιτς σαν διεθνής, χωρίς να υπολογίσει όμως ο Σέρβος, ότι δεν θα τον ενέκρινε η FIFA (εκτίθεται και εδώ ο Μάζιτς) λόγω συγκεκριμένης αδυναμίας, μετρά μέχρι στιγμής 18 συμμετοχές σαν πρώτος στο πρωτάθλημα και έχει επίσης άλλες συμμετοχές σαν τέταρτος αλλά και σαν varίστας.
Σε τελική ανάλυση, ο κύριος Φωτίου, είναι από τους διαιτητές εκείνους για τους οποίους «καυχιέται» ο Μάζιτς ότι έκανε ανανέωση, αλλά δεν υπάρχει ομάδα στην α’ κατηγορία που να μην εξέφρασε (δικαιολογημένα) παράπονα για την απόδοση του στο γήπεδο.
Έχει ενδιαφέρον να δούμε πως ο Μάζιτς θα…αξιολογήσει και το τελευταίο του σοβαρό λάθος με την επιμονή του να μην καταλογίσει ο πέναλτι υπέρ του Ακρίτα Χλώρακας, αγνοώντας ακόμα και τον Θεουλή, ο οποίος του υπέδειξε να δει τη φάση.
Λέτε ο Σέρβος, να συνεχίσει την προσφιλή του τακτική «εν δική μου δουλειά και δεν σας ενδιαφέρει τι κάνω με τους διαιτητές μου»;