Καμία ήττα δεν δίνει κάτι και αυτό ισχύει στο ΑΠΟΕΛ, μετά το αρνητικό αποτέλεσμα στην Αρένα.
Με μία διαφορά όμως. Κανένας από την ομάδα του Μιλόγεβιτς, δεν πορεία να…κλάψει επειδή το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό και γιατί μετρά τέσσερις λιγότερους βαθμούς από την 1η θέση.
Και σε αυτό υπάρχει εξήγηση. Οι «γαλαζοκίτρινοι» παρουσιάστηκαν σαν μία πολύ καλή ομάδα στην Αρένα. Αδράνησαν καταφανώς στα δύο γκολ που δέχθηκαν, αλλά στο μεγαλύτερο χρονικό διάστημα του ντέρμπι, έστειλαν μήνυμα στον κόσμο τους και όχι μόνο.
Ότι αν προσέξουν τα σημεία ενός αγώνα, δεν έχουν να φοβηθούν κανένα αντίπαλο. Τα δυο εύκολα γκολ στοίχησαν καθώς επίσης στοίχησε η αδυναμία να σκοράρουν σε φάσεις ξεκάθαρες που έφτιαξαν, πλην βεβαίως της ατυχία στο δοκάρι του Εφραίμ στο 49΄.
Είναι ενδεικτικό αυτό που έγινε στο τέλος του ματς. Το χειροκρότημα του κόσμου αλλά και τα σχόλια που ακολούθησαν με τους περισσότερους να εκφράζουν την εμπιστοσύνη στην ομάδα.
Η ήττα λοιπόν στην Αρένα, ανανεώνει την πίστη του κόσμου όπως και οι δηλώσεις του Μιλόγεβιτς, στο ίδιο περίπου σημείο κινήθηκαν.
Φάνηκε ότι ο Μακέντα, θα βοηθήσει. Φάνηκε ότι και η επιστροφή του Κοσταντίνοφ  θα δώσει καλύτερη λύση στη μεσαία γραμμή, ενώ η επάνοδος του Βιγιαφάνες αποτελεί μία ακόμα περίπτωση που βοηθά, ώστε το ΑΠΟΕΛ ακόμα και με το μείον 4 από την 1η θέση να έχει τα φόντα να διεκδικήσει και να κατακτήσει το πρωτάθλημα.