Από την Παρασκευή το βράδυ βρίσκεται στην Κύπρο ο πρόεδρος της Ομόνοιας Σταύρος Παπασταύρου και η κάθοδος του κρίνεται πάρα πολύ σημαντική, αφού αναμένεται να φέρει εξελίξεις σε πολλά θέματα που εκκρεμούν…
-Το πιο σημαντικό απ’ όλα είναι οι επαφές με το σωματείο, σε σχέση με την διαχείριση του ποδοσφαιρικού τμήματος. Ένα θέμα για το οποίο επιβάλλεται να βρεθεί άμεσα και να δοθεί η καλύτερη δυνατή λύση ώστε να συνεχιστεί ομαλά η λειτουργία της ομάδας.
-Ο κ. Παπασταύρου, άκουσε, είδε, συνομίλησε με πολλούς υποψήφιους για τη θέση του τεχνικού διευθυντή. Τις επόμενες μέρες θα καταλήξει στην απόφαση του, για το ποιον θα προσλάβει.
-Ολοκληρώνεται την προσεχή Τρίτη η μεταγραφική περίοδος και ο πρόεδρος μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της επιτροπής, σε συνεργασία με τον προπονητή, θα καταλήξουν αν θα γίνουν οποιεσδήποτε προσθαφαιρέσεις. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι πιθανό να γίνει άλλη μια μεταγραφή!
Υπάρχει αναμονή για το θέμα Ουζόχο (για πρόταση από ομάδα του εξωτερικού), ενώ δεν υπάρχει ενδεχόμενο παραχώρησης του Μπρούνο στην Πάφος FC.