Για τις τέσσερεις ομάδες που δεν έκαναν καλό προγραμματισμό το περασμένο καλοκαίρι κατά την άποψή του, μίλησε στην ιστοσελίδα μας ο Νικόλας Μαρτίδης, δίνοντας περισσότερη έμφαση στον Απόλλωνα, εξηγώντας και το λόγο…
«Το φετινό πρωτάθλημα είναι μια συνέχεια του περσινού, υπό την έννοια ότι κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο. Κάθε βαθμός είναι σημαντικός. Οι ομάδες που έκαναν κακό προγραμματισμό, εκτέθηκαν στη συνέχεια. Ο Απόλλωνας είναι αδικαιολόγητος. Μετά από μία σεζόν που πήρε το πρωτάθλημα, τον κόσμο να τον αγκαλιάζει και να ετοιμάζεται στο νέο γήπεδο, δεν τον βοήθησε ο προγραμματισμός. Είναι τραγικό λάθος που έφυγε ο Τσόρνιγκερ αλλά και πάλι ήταν λάθος που έφυγε ο Καταλά. Ο Κωνσταντίνος Μακρίδης είναι ο τελευταίος που φταίει. Το λέω μ’ αυτόν τον τρόπο για να τονίσω ότι οι αλλαγές προπονητών δεν τον βοήθησαν. Μετέφερνε αλλού το πρόβλημα, που στην ουσία είναι ο κακός προγραμματισμός.
Φάνηκε επίσης ότι η Ομόνοια, η Ανόρθωση και η ΑΕΛ έκαναν κακό προγραμματισμό, αλλά ο Απόλλωνας είναι διαφορετικό γιατί είχε μια έτοιμη ομάδα που πήρε το πρωτάθλημα».

Ανδρέας Βεντούρης