Αν ένας από τον πάγκο της Πορτογαλίας, δεν πανηγύρισε το γκολ του Γκονζάλο Ράμος, αυτός είναι αδιαμφισβήτητα ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ακριβώς το αντίστροφο συνέβη στην περίπτωση του 2-0, από τον Πέπε!
Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο έχει ξεκινήσει την αναμέτρηση απέναντι στην Πορτογαλία η Ελβετία, με το 2-0 του πρώτου ημιώρου, να μην είναι πάντως η είδηση του ματς.
Απεναντίας, αυτή είναι η αντίδραση του Κριστιάνο Ρονάλντο στο γκολ του Γκονζάλο Ράμος. Ο νεαρός, που πήρε την θέση του στην αρχική ενδεκάδα, σκόραρε, όμως ο σούπερ σταρ της ομάδας, δεν σηκώθηκε για να του δώσει το χέρι.
Goncalo Ramos had the pressure of replacing Cristiano Ronaldo after only ever playing 33 minutes of international football.
It only took him 17 minutes to score for Portugal 🔥 pic.twitter.com/tRcwc6mRmc
— ESPN FC (@ESPNFC) December 6, 2022
Ακριβώς το αντίστροφο συνέβη στο 2-0 από τον Πέπε, με τον Κριστιάνο να σηκώνεται για να τον συγχαρεί και άπαντες να θεωρούν πως στην πρώτη περίπτωση… δεν το έκανε, επειδή ήταν ο αντικαταστάτης του.
Cristiano Ronaldo celebrates Pepe’s goal 😍👏 pic.twitter.com/rnxooKAINQ
— TCR. (@TeamCRonaldo) December 6, 2022