Μετά την ισοπαλία κόντρα στον Άρη, ο προπονητής της Πάφος FC Χένινγκ Μπεργκ δήλωσε τα ακόλουθα:
«Ήταν δύσκολο παιχνίδι, ο Άρης έχει καλή ομάδα. Πήραμε την ισοπαλία, ήμασταν λίγο άτυχοι με το πέναλτι νομίζω, ήταν δύσκολο να δω από εκεί. Είχαν μεγάλες ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο».
Για το αήττητο το οποίο διατηρήθηκε: «Είδατε πώς έπαιξε ο Άρης. Είδατε πως κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο. Επικεντρωνόμαστε μόνο στο τι μπορούμε να βελτιώσουμε και να είμαστε οι καλύτεροι που μπορούμε. Το επόμενο παιχνίδι είναι το πιο σημαντικό».
Για το αν είναι ικανοποιημένος με την εμφάνιση: «Υπάρχουν πράγματα που μπορούμε αν βελτιώσουμε, πρώτη φορά δεχθήκαμε τόσες ευκαιρίες. Συνεχίζουμε».
Στην δημοσιογραφική διάσκεψη που ακολούθησε δήλωσε επίσης:
«Ήταν ένα παιχνίδι με πολλές ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες. Νομίζω ότι μπορούμε να ανταγωνιστούμε το Μουντιάλ για τη διασκέδαση σήμερα. Πάντοτε θέλουμε να κερδίσουμε. Το 2-2 όμως σήμερα δεν είναι άσχημο για μας. Θα συνεχίσουμε την δουλειά για να βελτιωθούμε. Σκοράραμε δύο πολύ καλά γκολ σήμερα. Είχαμε και κάποιες άλλες ευκαιρίες. Ο Άρης είναι μία πολύ καλή ομάδα και το έκανε πολύ δύσκολο για μας».
Για την επιστροφή του Ζάιρο με γκολ: «Επιστρέψαμε πίσω από το σκορ και δείξαμε τον χαρακτήρα μας. Ο Ζάιρο επέστρεψε και έκανε την διαφορά. Σκόραρε ένα απίστευτο γκολ. Με λίγες προπονήσεις έδειξε τι μπορεί να κάνει. Μας βοήθησε πολύ. Είμαι χαρούμενος που επέστρεψε στο γήπεδο».