Ο Αΐλτον Αλμέιδα βρίσκεται στην Κύπρο και δεν θα χάσει την ευκαιρία για να δει από κοντά το «αιώνιο» ντέρμπι! Τα έζησε από… πρώτο χέρι μέσα στο γήπεδο, τώρα ήρθε η ώρα να το ζήσει και από την κερκίδα.
Ο πρώην Βραζιλιάνος άσσος του ΑΠΟΕΛ θα είναι το απόγευμα της Κυριακής στο ΓΣΠ για να παρακολουθήσει την παλιά του ομάδα κόντρα στην Ομόνοια.
Η ιστοσελίδα μας, επικοινώνησε με τον παλαίμαχο πλέον ποδοσφαιριστή τονίζοντας το που θα κριθεί το μεγάλο ματς ενώ έκανε και την πρόβλεψη του.
Αναλυτικά:
Πως περιμένει το ντέρμπι: «Περιμένω ένα πολύ καλό ματς με δημιουργικότητα και πολλές πάσες. Θα είναι παιχνίδι υπομονής».
Που θα κριθεί το μεγάλο ματς; «Το ντέρμπι είναι πάντα ένα συναισθηματικό ματς και ένα από τους παράγοντες που θα παίξουν καταλυτικό ρόλο, είναι το ότι πρέπει να εκμεταλλευτείς το μομέντουμ που θα βρεις στον αγώνα και να πιέσεις πολλά μέχρι να «πνίξεις» την αντίπαλη ομάδα».
Η πρόβλεψη του και αν θα βρίσκεται στο γήπεδο: «Προβλέπω νίκη του ΑΠΟΕΛ με 2-0. Φυσικά θα βρίσκομαι στο γήπεδο για να παρακολουθήσω το «αιώνιο» ντέρμπι. Θα είναι πολύ ωραία να δω και πάλι τους πορτοκαλί σε δράση»!


Θράσος Δημητρίου