Η ουραγός Μπόχουμ κέρδισε την πρωτοπόρο Ουνιόν Βερολίνου με 2-1 και δεν την άφησε να ξεφύγει ακόμα περισσότερο στην κορυφή του πρωταθλήματος.
Στην Γερμανία όλα γίνονται. Ακόμα και να κερδίσει ο ουραγός τον πρωτοπόρο. Η πρωτοπόρος Ουνιόν Βερολίνου είχε σταθεί όρθια σε πολύ πιο δύσκολες έδρες, όμως την πάτησε από την ομάδα που βρισκόταν στην ουρά της βαθμολογίας.
Η Μπόχουμ του Κώστα Σταφυλίδη (μπήκε ως αλλαγή στο 79ο λεπτό) ήταν συμπαγής πίσω, εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που της παρουσιάστηκαν και πήρε δίκαια το 2-0.
Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 43ο λεπτό με κεφαλιά του Χόφμαν, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Φέρστερ και εκμεταλλεύτηκαν άψογα το επιθετικό τρανζίσιον στη συνέχεια του παιχνιδιού.
Έτσι ήρθε το 2-0 από τον Χόλτμαν (71’), ενώ λίγο αργότερα η Ουνιόν έχασε την μεγάλη ευκαιρία για να επιστρέψει στο παιχνίδι.
Ο πρώην παίκτης της Μπόχουμ, Μίλος Πάντοβιτς αστόχησε από την λευκή βούλα κι όταν «διόρθωσε» το λάθος του ήταν αργά. Το 2-1 από τον Σέρβο ήρθε στο 93ο λεπτό, όταν ήταν αδύνατον να αλλάξει κάτι άλλο.