Ολοκληρώθηκε η συνάντηση της αντιπροσωπείας του Σ.Δ.Κ με την ΚΟΠ και συγκεκριμένα η εκτελεστική του Σ.Δ.Κ με τον πρόεδρο Γιώργο Κούμα στην παρουσία του Ανθούλη Μυλωνά.
Το βασικό μήνυμα μέσα από τη 2ώρη συνάντηση, είναι η εισήγηση του Γιώργου Κούμα προς το Γιώργο Πάπουτσο να βρει γέφυρες επικοινωνίας με τους διαιτητές που υπέβαλαν παραίτηση.
Συγκεκριμένα, ευνοεί να γεφυρωθεί το χάσμα που τους έχει χωρίσει και είπε στον πρόεδρο των διαιτητών, ότι θα είναι παρών και σαν «οικοδεσπότης» μάλιστα σε μια κοινή συνάντηση τους ώστε να επέλθει ηρεμία στο χώρο των διαιτητών.
Γενικά, επικράτησε πολύ καλό κλίμα. Ο κύριος Κούμας ξεκαθάρισε ότι στηρίζει και αναγνωρίζει σαν οντότητα της ΚΟΠ το Σ.Δ.Κ, σημειώνοντας όμως ότι η ανακοίνωση που εξέδωσε ήταν ιδιαίτερα σκληρή και άδικη, στιγματίζοντας πρόσωπα και καταστάσεις στον ευρύτερο χώρο της διαιτησίας.
Από πλευράς Σ.Δ.Κ ο Γιώργος Πάπουτσος, ξεκαθάρισε ότι δεν υπήρχε η παραμικρή πρόθεση να στιγματιστούν πρόσωπα τα οποία ενδεχομένως να ενοχλήθηκαν και είπε επίσης ότι θα καταβάλει κάθε προσπάθεια, για να εξομαλυνθεί η τεταμένη κατάσταση που σημαίνει να ζητήσει συνάντηση από τους πυρήνες των διαιτητών και γενικά των μελών που υπέβαλαν παραίτηση.