Απόλυτη Βασίλισσα! Η Ρεάλ Μαδρίτης πανηγύρισε τρίτη συνεχόμενη νίκη στον όμιλο της, καθώς καθάρισε (2-1) και την Σαχτάρ στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου.
Η νίκη ήταν βραζιλιάνικη υπόθεση καθώς σκόραραν για τους Μαδριλένους οι  Ροντρίγκο – Βινίσιους.
Κυρίαρχη ήταν η Ρεάλ στο πρώτο μέρος και απείλησε στο ξεκίνημα με τον Βαλβέρδε. Η υπεροχή της Βασίλισσας απέφερε καρπούς στο 12’ με το σουτ του  Ροδρίγο που βρήκε δίχτυα για το 1-0. Στο 28’ οι παίκτες του Αντσελότι έφτασε και σε δεύτερο τέρμα αυτή την φορά με τον Βινίσιους που σούταρε από το πέναλτι νικώντας τον  Τρουμπίν. Ο επιθετικός μονόλογος συνεχίστηκε ωστόσο η Σαχτάρ ίσως στην μοναδική της… κατεβασιά κατάφερε να μειώσει από το πουθενά με ένα ωραίο γυριστό του  Μπονταρένκο στο 40’. Η Σαχτάρ στο ξεκίνημα της επανάληψης είχε μια καλή στιγμή με τον Μούντρικ, το πάλεψε, ωστόσο η Ρεάλ Μαδρίτης κράτησε σχετικά εύκολα τη νίκη και έκανε το  τρία στα τρία στον έκτο όμιλο.
ΡΕΑΛ: Λούνιν, Καρβαχάλ, Μιλιτάο, Αλάμπα, Μεντί, Βαλβέρδε, Τσουαμενί (75′ Καμαβινγκά), Κρόος, Ροδρίγο (80’ Ασένσιο), Βινίσιους, Μπενζεμά.
ΣΑΧΤΑΡ: Τρουμπίν, Κονόπλια, Ματβιγένκο, Μποντάρ, Μιχαϊλιτσένκο, Στεπανένκο (88’ Τραορέ), Μπονταρένκο, Σβεντ (67’ Πέτριακ), Σουντάκοβ (88’ Ντούρασεκ), Μούντρικ, Ζούμπκοβ (67’ Σικάν).