Είναι κάτι περισσότερο από βέβαιο ότι ο Χοσέ Λουΐς Όλτρα θα προχωρήσει σε αλλαγές στην ενδεκάδα, στον αγώνα με τη Φενερμπαχτσέ στο «Σουκρού Σαράτσογλου». Θέση διεκδικεί στην άμυνα ο Μίκελ Γκονζάλεθ, αλλά σ’ αυτή την περίπτωση θα μείνει έξω ένας εκ των Τόμοβιτς-Μιλίτσεβιτς.
Αναμένεται ότι θα επιστρέψει στο αριστερό άκρο της άμυνας ο Άνχελ Γκαρσία, ενώ τη θέση δεξιά διεκδικούν οι Ροσάλες και Χριστοφόρου, με φαβορί τον δεύτερο. Απ’ εκεί και πέρα, δεν αποκλείεται να αλλάξει το δίδυμο στη μεσαία γραμμή και να δούμε τους Μάμα και Πέρα Πονς. Στα άκρα της επίθεσης λογικά διατηρούνται Γκιούρτσο και Φαράζ, με Άλτμαν και Ολατούντζι στην κορυφή, με τον Ράφα Λόπες να διεκδικεί επίσης μία θέση.
Η αναχώρηση για την Κωνσταντινούπολη είναι προγραμματισμένη για το πρωί της Τετάρτης στις 09:00, με ενδιάμεσο σταθμό τη Ρόδο. Η αποστολή θα φτάσει κοντά στις 12:15. Η συνέντευξη Τύπου του Χοσέ Λουΐς Όλτρα θα γίνει στις 18:30 και μία ώρα αργότερα η προπόνηση στο «Σουκρού Σαράτσογλου». Η επιστροφή είναι προγραμματισμένη αμέσως μετά το ματς. Στις 04:00 η αναχώρηση από την Κωνσταντινούπολη, κοντά στις 07:15 το πρωί της Παρασκευής η άφιξη στη Λάρνακα.

Ανδρέας Βεντούρης