Χωρίς τους διεθνείς (Εφραίμ-Καρώ-Ηλία-Σατσιάς-Κίττος-Γαβριήλ-Μπέλετς) θα προετοιμαστεί το ΑΠΟΕΛ, εν όψει του αγώνα με την ΑΕΛ στο ΓΣΠ στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής.
Υπάρχει χρόνος να ξεκουραστούν κάποιοι ποδοσφαιριστές και ταυτόχρονα, κάποιοι άλλοι να ανεβάσουν ρυθμούς, ώστε να δείξουν στον προπονητή, ότι μπορούν να διεκδικήσουν θέση στην ομάδα.
Στο ιατρικό δελτίο, φιγουράρουν οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές:
Ματέο Σούσιτς: Ο Βόσνιος έλειψε με τον Ολυμπιακό λόγω ενός τραυματισμού στην προπόνηση αλλά είναι σε πορεία επιστροφής και προβλέπεται να επιστρέψει
Άντον Μάγκλιτσα: Ο Κροάτης πάει συντηρητικά από την περασμένη βδομάδα και μόνο όταν ανεβάσει ρυθμό και ένταση στις προπονήσεις θα τεθεί στη διάθεση του Σωφρόνη. Εκτός απροόπτου και από την στιγμή που δεν ήταν σοβαρή η διάταση-θλάση θα είναι έτοιμος για την 5η αγωνιστική.
Ράφαελ Μορέιρα: Ο Πορτογάλος που ατύχησε στη διάρκεια του ματς με τον Ολυμπιακό είναι το πρόσωπο που συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Έδειξε να είναι σε πολύ καλή κατάσταση το περασμένο Σάββατο και όλοι εύχονται αν απέφυγε τη βαριά θλάση, με την προσδοκία να είναι όσο πιο ανώδυνη γίνεται ώστε να επιστρέψει στις προπονήσεις.
Λάσα Ντβάλι: Ο Γεωργιανός αμυντικός, παρόλο ότι είχε αρχίσει προπονήσεις την περασμένη βδομάδα και φάνηκε να επιστρέφει με τον Ολυμπιακό, ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις και αποφασίστηκε η προφύλαξη του.
Δεν είναι ξεκάθαρη η εικόνα αν θα προλάβει το ματς με την ΑΕΛ.
Εκτός από τα αγωνιστικά νέα, φιγουράρουν οι εξελίξεις που θέλουν τη διοίκηση να είναι σε «πόλεμο» με την ΚΟΠ και ειδικά με το Μάζιτς αναφορικά με τη διαιτησία.
Είναι πλέον ξεκάθαρο το σκηνικό, ότι δηλαδή, η διοίκηση δεν πρόκειται…να κάνει πίσω αν δεν δει αποφάσεις τέτοιες που θα ικανοποιήσουν τα αιτήματα της και συγκεκριμένα να δει η ομάδα τις σωστές διαιτησίες.