Απίστευτο ματς στο Μπέργκαμο με τέσσερα δοκάρια (δύο για κάθε ομάδα), ακυρωθέν γκολ ως οφσάιντ για την Τορίνο με την Αταλάντα να νικά με 3-1 την «γκρανάτα» και να ανεβαίνει στην κορυφή του Καμπιονάτο.
Η Αταλάντα είδε στο 32′ τον Ντεμιράλ να σημαδεύει το δοκάρι για να γλιτώσει δις το 1-0 στο 34′ με δοκάρι του Ντεμπά Σεκ και στο 45′ γλίτωσε από το VAR που ακύρωσε γκολ των φιλοξενούμενων ελέω θέσης οφσάιντ του Βλάσιτς. Ήταν αδύνατο αυτό το ματς να λήξει χωρίς σκορ στο ημίχρονο και έτσι έγινε με την Αταλάντα να φθάνει στο 1-0 στο 45+4′ με πέναλτι του Κοπμάινερς.
Στο 47′ ο Κοπμάινερς έκανε το 2-0 και άπαντες πίστεψαν ότι το ματς τελείωσε. Η Τορίνο, όμως, δεν το έβαλε κάτω. Αφού γλίτωσε από το δοκάρι του Ντε Ρουν στο 66‘, ανέβασε στροφές μετά το 70’. Είχε 2ο δοκάρι με τον Λινέτι στο 75′ για να ξαναμπεί στο ματς στο 77′ με τον Βλάσιτς, ωστόσο η Αταλάντα δεν είχε διάθεση να χαρίσει κάτι. Έτσι στο 84′ με δεύτερο πέναλτι, στο οποίο ευστόχησε ο Κοπμάινερς που έκανε χατ τρικ, έφθασε στο 3-1 και πήρε το ματς που την έφερε στην κορυφή του Καμπιονάτο μετά από 4 αγωνιστικές μαζί με τη Ρόμα.
Όσο για το έτερο ματς της βραδιάς, Μπολόνια και Σαλερνιτάνα έμειναν στο 1-1. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με πέναλτι του Αρναούτοβιτ στο 52′ για να έρθει ο νεοαποκτηθείς φορ, Ντιά να ισοφαρίζει στο 88′.