Η Οστάνδη ανακοίνωσε την απόκτηση του ΦάνουΚατελάρη
Η ανακοίνωση:
«Η KVO ανακοινώνει την πρώτη της καλοκαιρινή μεταγραφή. Ο κεντρικός αμυντικός Φάνος Κατελάρης (25) έρχεται με ελευθέρα μεταγραφή από τον πρωταθλητή Κύπρου Απόλλωνα Λεμεσού. Ο Κατελάρης έχει επίσης αγωνιστεί δώδεκα φορές με την εθνική Κύπρου.

Ο Φάνος Κατελάρης έπαιξε όλη του τη ζωή στο κυπριακό πρωτάθλημα, εκτός από έναν δανεισμό στην ουγγρική ΖΤΕ. Έπαιξε τους περισσότερους αγώνες του με την Ομόνοια Λευκωσίας αλλά τις δύο τελευταίες σεζόν ήταν μέλος του Απόλλωνα Λεμεσού, που φέτος ήταν ο πρωταθλητής. Ένα πραγματικό κορυφαίο κλαμπ στην Κύπρο. Ο Κατελάρης έπαιξε και στα προκριματικά του Europa & Conference League.

Γκατιέ Γκαναγ: «Ο Φανός είναι ένας πολύ γρήγορος και δυνατός κεντρικός αμυντικός με καλές επαφές με την μπάλα. Η άμυνα του ταιριάζει πολύ στο στυλ παιχνιδιού μας. Την περασμένη σεζόν αναδείχθηκε πρωταθλητής και είναι και Κύπριος διεθνής, έχει όλες τις εμπειρίες που μπορεί να μεταδώσει στη νεανική μας ομάδα. Εμφανίζεται ως ένας εξαιρετικά δυναμικός παίκτης με άψογη εργασιακή ηθική. Ανυπομονούμε να τον εντάξουμε στην ομάδα. Τις επόμενες εβδομάδες θα κοιτάξουμε περαιτέρω για να ενισχύσουμε την ομάδα προς την έναρξη του πρωταθλήματος».