Μπορεί η απογοήτευση να κυριαρχεί παντού στον Αρχάγγελο, μπορεί επίσης να…καίει το οικονομικό θέμα, μπορεί ακόμα να χρειαστούν γερές τομές με σημαντικό κόστος, αλλά φαίνεται ότι αυτή τη φορά θα γίνουν όσα πρέπει στο ΑΠΟΕΛ.
Από κοινού, πρόεδρος και προπονητής, έχουν δρομολογήσει το μεταγραφικό πλάνο και αν αυτό στο τέλος υλοποιηθεί στον βαθμό που θέλουν, τότε ενδεχομένως να φτιάξουν ένα άλλο και ένα νέο ΑΠΟΕΛ.
Για να υλοποιηθεί το νέο μεταγραφικό πλάνο, απαραίτητη προϋπόθεση, είναι η εξεύρεση χρημάτων, που αποτελεί αυτή την στιγμή την «αχίλλειο πτέρνα» στον Αρχάγγελο
Πιο συγκεκριμένα. Οι σκέψεις που γίνονται θέλουν τις αλλαγές να επηρεάζουν όλες τις θέσεις και όλες τις γραμμές με τα εξής δεδομένα.
ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Θα γίνει νέα προσπάθεια για να υπογράψει συμβόλαιο ο Νεόφυτος Μιχαήλ με την ελπίδα ότι θα το κάνει. Ο Σκουφέτ θα βοηθήσει και αγωνιστικά και οικονομικά αν βρει άλλη ομάδα στην Ιταλία για να εγγραφεί ο Χούλιαν Κουέστα ο οποίος έχει συμφωνήσει.
ΑΜΥΝΑ: Θα αποκτηθούν δύο κεντρικοί αμυντικοί αφού φεύγει ο Σάβιτς και θα είναι έκπληξη αν μείνει ο Βινίσιους. Βασικά για το κέντρο της άμυνας, θα μείνουν ο Καρώ και ο Έσελινγκ. Αναμένεται να αποχωρήσει ο Τσεπάκ, είναι ερωτηματικό ο Ζοάο Πέδρο και σίγουρα θα αποκτηθεί ένας βασικός παίκτης για τη δεξιά πλευρά. Α
Ο Σαμπάλα θα μείνει και θα έρθει ακόμα ένας για αριστερά στην άμυνα, παρόλο ότι εκεί υπάρχει και ο Γουίλερ που έχει ένα ακόμα χρόνο συμβόλαιο..
Στα άκρα της άμυνας, είναι και ο Μιντίκκης που έχασε πέρσι την προετοιμασία και θα δοκιμάσει φέτος να την ακολουθήσει.
ΜΕΣΑΙΑ ΓΡΑΜΜΗ: Εδώ τα δεδομένα έχουν ως εξής. Θα είναι και στη νέα σεζόν οι Σόουζα και Σαρφό μαζί με τον νεοαποκτηθέντα Ντάλσιο. Είναι και ο Σατσιάς, ενώ ο Νταουσβίλι έχει συμβόλαιο, όμως θα ψάξουν για κάτι καλύτερο σαν αμυντικό χαφ, παρόλο ότι υπάρχει και η επιλογή να ανανεώσει ο Λουντέμο.
Ο Ντανίλο
θα είναι έκπληξη αν μείνει, σε αντίθεση με τον Ντε Βινσέντι, τον οποίο θέλει ο Σωφρόνης και αν δεχθεί την οικονομική πρόταση που δεν θα έχει καμία σχέση με το παλιό συμβόλαιο παρά μόνο θα είναι μειωμένη κατά 50% και ίσως παραπάνω, ίσως να μείνει στον Αρχάγγελο.
ΕΠΙΘΕΣΗ: Συνεχίζει ο Κβιλιτάια, ερωτηματικό ο Μάγκλιτσα παρόλο ότι έχει συμβόλαιο, τέλειωσε ο Νατέλ, ίσως…τελειώσει ο Οκριασβίλι, και αν φύγει ο Γεωργιανός (που έχει άλλα δύο χρόνια συμβόλαιο) θα αποκτηθούν άλλοι δύο ακραίοι επιθετικοί μαζί με τους Ντογκαλά και Θεοδώρου οι οποίοι ανήκουν στην ομάδα. Ο Εφραίμ έχει συμβόλαιο και για τη νέα σεζόν.
Ενδεχομένως όμως, να προωθηθούν και κάποιοί παίκτες από την ομάδα νέων. Ο Πάρις Πολυκάρπου, ο Σταύρος Γεωργίου, ο Σταύρος Γαβριήλ και δύο-τρεις άλλοι θα κληθούν στην προετοιμασία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

https://balla.com.cy/2022/05/23/o-afantos-okriasvili-kai-to-symvolaio-toy/