Έπαιζαν με τον Εθνικό αλλά το μυαλό όλων στην Ομόνοια ήταν στραμμένο στον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου με την Ανόρθωση την Τρίτη του Πάσχα.
Πολλά πράγματα δεν μπορούσε να κάνει ο Νιλ Λένον από το ξεκίνημα του αγώνα καθώς αναγκαστικά πήγε με το ίδιο φύλλο αγώνος της 6ης Μαρτίου, αλλά αφότου πέρασε μία ώρα αγώνα άρχισε να δοκιμάζει πράγματα και να κάνει διαχείριση. Έριξε στο παιχνίδι ποδοσφαιριστές που πιθανόν να τους προορίζει για βασικούς στον πρώτο ημιτελικό, έδωσε ανάσες σε κάποιους άλλους, ενώ κράτησε στο ματς για αρκετή ώρα ποδοσφαιριστές που χρειάζονταν λεπτά στα πόδια τους.
Ένας από αυτούς ήταν ο Σέχου ο οποίος έπαιξε μισή ώρα στο προηγούμενο παιχνίδι και πάλι με τον Εθνικό, ενώ σήμερα έμεινε σε ολόκληρο το παιχνίδι.
Λεπτά συμμετοχής πήρε και ο Παναγιώτης Ζαχαρίου ο οποίος επέστρεψε στην αγωνιστική δράση μετά από 15 μέρες. Τραυματίστηκε στις 4 Απριλίου κόντρα στην ΠΑΕΕΚ στο ΓΣΠ, επέστρεψε και έπαιξε για ένα 20λεπτο.
Όσον αφορά τους Πάρη Ψάλτη και Τιμ Μάταβς, όλοι περιμέναμε να τους βλέπαμε στον πάγκο μιας και ήταν στο φύλλο αγώνος τους διακοπέντος αγώνα αλλά έμειναν εκτός αποστολής.
Η επίσημη ενημέρωση αναφέρει ότι δεν ακολούθησαν την αποστολή λόγω μικροτραυματισμών οι οποίοι όμως δε εμπνέουν καμιά ανησυχία. Ενδέχεται ότι και οι δύο θα μπουν στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων τις επόμενες μέρες.

Χρίστος Χρίστου