Μπορεί να παίζει ποδόσφαιρο στην Ελλάδα και στον Παναθηναϊκό Β’ αλλά ο Κύπριος διεθνής Ευαγόρας Αντωνίου παρακολουθεί όλα όσα συμβαίνουν στο πρωτάθλημα στην Κύπρο.
Στην συνέντευξη που παραχώρησε στο balla.com.cy αναφέρθηκε στην μάχη του πρωταθλήματος αλλά και για την κακή πορεία της ομάδας στην οποία ανδρώθηκε ΑΕΛ.
Ξέρω ότι παρακολουθείς τι συμβαίνει στο Κυπριακό πρωτάθλημα, πως βλέπεις την μάχη για κατάκτηση του τίτλου;
«Βάση βαθμολογίας είναι φαβορί αλλά μέχρι εκεί. Είδαμε και μεγαλύτερες βαθμολογίες πέραν των πέντε βαθών να εξανεμίζονται σε λιγότερο από εφτά αγωνιστικές. Μπορούν να συμβούν πολλά,. Το ΑΠΟΕΛ ακολουθεί, η Ανόρθωση είναι ακόμα στο κόλπο και θα κριθούν πολλά στις αμέσως επόμενες αγωνιστικές. Όπως είπα η βαθμολογία δείχνει φαβορί τον Απόλλωνα ο οποίος όμως δεν κερδίζει εδώ και αρκετό καιρό. Από την άλλη θα μου πει κάποιος ότι δεν παίρνει νίκες και είναι εκεί. Αν δεν δώσει δικαίωμα στις άλλες ομάδες θα τα καταφέρει. Αν έρθει η ήττα στα αμέσως επόμενα παιχνίδια τότε όλα μπορούν να συμβούν. Μέχρι στιγμής τους έδωσε ευκαιρίες αλλά οι άλλοι δεν τον πλησίασαν όσο θα ήθελαν».
Για την κακή φετινή πορεία της ομάδας στην οποία ανδρώθηκες, της ΑΕΛ: «Ήταν μια άτυχη χρονιά για την ΑΕΛ που για αλλού ξεκίνησε αι αλλού κατέληξε. Είναι μεγάλη ομάδα η ΑΕΛ και θεωρώ ότι δεν είναι δύσκολο γι’ αυτήν να επανέλθει στα ψηλά και περιμένω ότι θα τι κάνει από την αμέσως επόμενα χρονιά. Το είδαμε ξανά αυτό από την ΑΕΛ η οποία έκανε μια άσχημη σεζόν και την επόμενη διεκδικούσε τον τίτλο».

Χρίστος Χρίστου