Ενώ η ποδοσφαιρική ομάδα είναι στους στόχους της σε πρωτάθλημα και κύπελλο, ενώ η διοίκηση Ευγένιου Χαμπουλλά με όλα τα εμπόδια που συναντά καταφέρνει και ανταποκρίνεται θετικά στις υποχρεώσεις της και ενώ οι φίλοι της ομάδας την στηρίζουν και την εμπιστεύονται, είναι άξιο απορίας σε αυτό το κρίσιμο χρονικό σημείο να διαρρέουν πληροφορίες και να γίνονται υποθετικά σενάρια για το μέλλον.
Δημιουργούνται απορίες. Δημιουργούνται ερωτηματικά. Δημιουργούνται επίσης αμφιβολίες κατά ποσό αυτοί που ασχολούνται με το μέλλον, αναλογίζονται ότι δημιουργούν εμπόδια για το παρών.
Επειδή είναι πολλοί αυτοί που γνωρίζουν τα ακριβή γεγονότα απορούν κυριολεκτικά για το σκηνικό που θέλουν κάποιοι να στήσουν.
Η Ανόρθωση σαν ομάδα, θα κληθεί στις επόμενες λίγες βδομάδες να διεκδικήσει τους στόχους σε πρωτάθλημα και κύπελλο.
Για να τα καταφέρει, χρειάζεται την απόλυτη συσπείρωση. Ο Κετσπάγια και οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να μείνουν απερίσπαστοι στη δουλειά τους.

Οτιδήποτε εξωγηπεδικό δεν βοηθά. Ας το καταλάβουν όσοι ακολουθούν αντίθετη πορεία. Έχουν άλλωστε χρόνο να σχεδιάσουν αυτό που θέλουν και μπορούν να το κάνουν μετά το τέλος της σεζόν.
H διοίκηση Ευγένιου Χαμπουλλά θα πρέπει να συνεχίσει να στέκεται σαν ασπίδα στην ομάδα και το ίδιο πρέπει να ζητήσει από τον κάθε Ανορθωσιάτη.
Δεν πρέπει να επιτραπεί σε κανένα να χαλάσει ότι φτιάχτηκε τα τελευταία τρία χρόνια με αποτέλεσμα η ομάδα να έχει τις γνωστές επιτυχίες και τον κόσμο να την αγκαλιάζει.
Είναι άλλωστε παραδεχτό ότι από το καλοκαίρι του 2019 κυριαρχεί η συσπείρωση και αποφεύχθηκαν τα κακά στοιχεία του παρελθόντος.
Αυτό λοιπόν πρέπει να συνεχίσει να γίνεται με αποκορύφωμα τη συνέχιση της εμπιστοσύνης προς την ομάδα που είναι άλλωστε το εχέγγυο της ομαλής λειτουργίας της Ανόρθωσης.
Οτιδήποτε άλλο επιχειρείται να γίνει σαφώς και δεν είναι στη σωστή κατεύθυνση. Για τούτο και στις επόμενες μέρες, αναμένεται μία δυναμική παρέμβαση από το δ.σ με κάλεσμα στους Ανορθωσιάτες να κωφεύσουν στις επικίνδυνες διαδόσεις και μα συνεχίσουν να είναι η ασπίδα της ομάδας και της διοίκησης.

Μιχάλης Παπαγεωργίου