Η ΑΕΛ μπορεί να μην έφτασε στην τρίτη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα αλλά η ισοπαλία με την Ομόνοια, την διεύρυνε το αήττητο της σερί στα πέντε συνεχόμενα παιχνίδια. Αυτό είναι και το καλύτερο σερί που έχουν να επιδείξουν οι γαλαζοκίτρινοι στην φετινή χρονιά δείχνοντας και την αλλαγή στον αγωνιστικό πρόσωπο της το τελευταίο διάστημα. Το συγκρότημα του Σάββα Παντελίδη μετράει τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες σε αυτά τα πέντε παιχνίδια και σίγουρα ένας από τους στόχους είναι να διευρύνει όσο γίνεται αυτό το σερί.

Στην ομάδα θα χρησιμοποιήσουν αυτά τα παιχνίδια για να αξιολογηθούν καλύτερα κάποιοι ποδοσφαιριστές και να κρατηθεί η ομάδα σε αγωνιστικό ρυθμό ενόψει του επαναληπτικού με την Ομόνοια. Εκεί είναι το παιχνίδι της χρονιάς για την ΑΕΛ με τους γαλαζοκίτρινους να θέλουν την πρόκριση για τα ημιτελικά.

Συνδυάζοντας το τι είπε ο προπονητής της ομάδας χθες μετά το παιχνίδι, κάποιοι ποδοσφαιριστές όπως ο Φραντζής για παράδειγμα δείχνουν να αρπάζουν την ευκαιρία που τους έχει δοθεί ενώ κάποιοι άλλοι όχι. Προφανώς και ο Σάββας Παντελίδης έχει σχηματίσει την άποψη του για το ρόστερ της ομάδας και αν ο Ελλαδίτης παραμείνει και την νέα χρονιά θα δούμε και τις ανάλογες αλλαγές στο ρόστερ.

Αριστείδου Μιχαήλ