Να μην το πολυκουράζουμε: ένα γλίστρημα δεν είναι ποτέ λάθος, αλλά μια άτυχη στιγμή. Αυτό ισχύει για τον Νικόλα Εγγλέζου στο ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ, στη φάση του πρώτου γκολ.
Ο Κύπριος ποδοσφαιριστής ήταν όντως ο κορυφαίος του αγώνα μέχρι την αποχώρησή του από το γήπεδο, καθώς από τα πόδια του προήλθε η ασίστ στο γκολ της ΑΕΚ, ενώ ήταν πολύ καλός στα καθήκοντά του, τόσο στα ανασταλτικά όσο και στα επιθετικά.
Αυτό που δεν γνωρίζει πολύς κόσμος και έχει ιδιαίτερη σημασία, είναι πως ο Εγγλέζου πέρασε ένα δύσκολο διάστημα πριν από το ντέρμπι, καθώς είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο λόγω γαστρεντερίτιδας!
Μολονότι ο οργανισμός του ταλαιπωρήθηκε αρκετά, κατάφερε όχι μόνο να αγωνιστεί αλλά και να φτάσει σε ένα ψηλό επίπεδο απόδοσης. Τα όσα πέρασε δίνουν μεγαλύτερη βαρύτητα στην εμφάνισή του, με τον ίδιο να δείχνει (και) μέσω της πρόσφατης ανάρτησής του ότι η φάση στο πρώτο γκολ δεν πρόκειται να τον πάρει από κάτω.
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ: Στην ΑΕΚ δεν σκέφτονται το ματς με τον Άρη, αλλά τον αγώνα κυπέλλου της Τετάρτης με τον Ονήσιλο στην «Αρένα», το πρώτο για την προημιτελική φάση. Ο Νταβίντ Καταλά δεν αναμένεται να ρισκάρει με τη χρησιμοποίηση των Γκιούρτσο και Γκαρσία, ενώ είναι δεδομένο ότι θα προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα…

Ανδρέας Βεντούρης