Τέλος στο αρνητικό σερί του Άρη, καθώς η ομάδα της Λεμεσού κέρδισε με 2-1 την Πάφο και επέστρεψε στις νίκες μετά από επτά αγωνιστικές. Η νίκη αυτή ανέβασε την ομάδα στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, και οι πράσινοι κάνουν όνειρα Ευρώπης για πρώτη φορά στην ιστορία τους. Ο Άρης πήρε μια νίκη την κατάλληλη στιγμή θα λέγαμε αφού καταφέρνει να διατηρηθεί σε τροχιά Ευρώπης και δεν έχει απωλέσει άλλο βαθμολογικό έδαφος.

Ο Αλεκσέϊ Σπιλέφσκι έδειξε να ξέρει να διαχειρίζεται το ρόστερ της ομάδας του και οδήγησε τον Άρη στην πρώτη του νίκη στην θητεία του. Ζητούμενο για την ομάδα είναι να συνεχίσει με το ίδιο πρόσωπο και να μαζέψει τους απαραίτητους βαθμούς για να βγει η ομάδα στην Ευρώπη. Ο Άρης θα παραμείνει στο Τσίρειο και την άλλη αγωνιστική καθώς θα υποδεχτεί την ΑΕΚ την προσεχή Κυριακή.

Σε ένα αξιοσημείωτο στατιστικό, ο Αυστριακός Ντάνιελ Σικόρσκι έφτασε στις 54 συμμετοχές με την φανέλα του Άρη έχοντας πετύχει 28 γκολ. Το αξιοσημείωτο με το στατιστικό αυτό έχει να κάνει με την προηγούμενη παρουσία του Σικόρσκι στην Κύπρο σε Πάφο και Νέα Σαλαμίνα όπου στις ίδιες συμμετοχές είχε πετύχει μόλις 7 γκολ! Με λίγα λόγια ο Αυστριακός στα ίδια παιχνίδια που έχει αγωνιστεί σε Νέα Σαλαμίνα και Πάφο, έχει πετύχει τετραπλάσιο αριθμό τερμάτων με την φανέλα του Άρη.

Αριστείδου Μιχαήλ