Το πήραν το μήνυμα οι φίλοι της ΑΕΛ και ετοιμάζονται να δώσουν δυναμικό παρών στο Τσίρειο. Οι φίλοι των γαλαζοκιτρίνων θέλουν να στηρίξουν την προσπάθεια των παικτών του Σάββα Παντελίδη και αν κρίνουμε από την προπώληση, που πάει αρκετά καλά όλα δείχνουν ότι η Ανατολική θα σφύζει από κόσμο μετά από καιρό, κάτι που αν γίνει θα βοηθήσει και την ομάδα στην προσπάθεια της για την πρόκριση και ανατροπή του 1-0 του πρώτου αγώνα.
Η προπώληση ολοκληρώνεται στις 18:00 και θα συνεχιστεί την Τετάρτη από τις 09:00 εώς τις 15:00 στην μπουτίκ της ομάδας. Εισιτήρια θα υπάρχουν και στο γήπεδο για τους φίλους της ΑΕΛ. Σύμφωνα με αυτά που έχουμε πληροφορηθεί η προπώληση αγγίζει νούμερα των ευρωπαϊκών παιχνιδιών της ομάδας κάτι που αφήνει αισιοδοξία για αρκετό κόσμο στην κερκίδα.
Ο Σάββας Παντελίδης δεν μπορεί να υπολογίζει μόνο στον Μηνά Αντωνίου και η ομάδα πάει στο παιχνίδι με αρκετά καλές προϋποθέσεις. Σίγουρα θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια για να ανατραπεί το αποτέλεσμα του πρώτου παιχνιδιού όμως στην ΑΕΛ επικρατεί η αισιοδοξία ότι η ομάδα αυτή την φορά θα τα καταφέρει. Ο προπονητής της ομάδας θα ρίξει τα όπλα του από την αρχή για να φτάσει και η ΑΕΛ στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Η 11άδα αναμένεται να αποτελείται από τους Μέγιερι, Σάντος, Μάζαν, Τεσέιρα, Ριστέφσκι, Μεντόγιεβιτς, Ζτραβκόφσκι, Τόρες, Μπαλντέ, Μαρόσα, Μιλιντσεάνου.

Αριστείδου Μιχαήλ