Ζοσέ Μαουρίσιο και Λούκας Βιγιαφάνιες δεν μπόρεσαν να ξεπεράσουν τα προβλήματα που τους ταλαιπωρούσαν όλη την εβδομάδα και γι’ αυτό τέθηκαν εκτός αποστολής. Πιθανότατα βασικός ο Αλεξανδρόπουλος.
Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΚ στη Λεωφόρο.
Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν συμπεριέλαβε στην αποστολή ούτε τον Βιγιαφάνιες ούτε τον Μαουρίσιο. Όπως σας ενημερώσαμε από την αρχή της εβδομάδας, η παρουσία του Λούκας Βιγιαφάνιες ήταν αμφίβολη ενώ ο Ζοσέ Μαουρίσιο δεν έχει επιστρέψει στο 100% ακόμα.
Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι φανέλα βασικού θα πάρει όπως όλα δείχνουν ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος. Παράλληλα στην ενδεκάδα επιστρέφει και ο Σένκεφελντ, ο οποίος ήταν τιμωρημένος στο ματς με τον Παναιτωλικό.
Το δελτίο Τύπου αναφέρει: «Με την πρωινή προπόνηση του Σαββάτου στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον κυριακάτικο αγώνα με την ΑΕΚ στο «Απόστολος Νικολαΐδης».Το πρόγραμμα προπόνησης περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Βιγιαφάνιες, ενώ θεραπεία έκαναν οι Μακέντα, Λούντκβιστ, Αγιούμπ. Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε την αποστολή. Σε αυτή βρίσκονται οι Διούδης, Μπρινιόλι, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Ρουμπέν, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Γκατσίνοβιτς, Βιτάλ»