Σπουδαίο από κάθε άποψης το χτεσινό διπλό της Πάφου FC που φλερτάρει έντονα με την πρώτη της παρουσία στο πρώτο γκρουπ. Η ομάδα του Ντάρκο Μίλανιτς χθες είχε την ουσία περισσότερο αλλά αυτό δεν χάλασε κανένα στην ομάδα καθώς ο σκοπός της νίκης επιτεύχθηκε. Η Πάφος επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο ήττες που είχε σε πρωτάθλημα και κύπελλο από Απόλλων και Ανόρθωση κάνοντας ένα αποφασιστικό βήμα για την πρώτη εξάδα.

Η ομάδα φέτος έχει ποιότητα, βγάζει σταθερότητα και είναι συνεπής με τα αποτελέσματα στον αγωνιστικό χώρο και αυτό της δίνει το δικαίωμα να κάνει μεγάλα όνειρα. Στην ομάδα είδαν με ικανοποίηση το πρώτο γκολ του Χαμάτι με την φανέλα της ομάδας ενώ και ο Ζάιρο είδε δίχτυα για δεύτερη φορά μέσα στον Ιανουάριο, δείχνοντας ότι η νέα χρονιά έχει ξεκινήσει πολύ καλά και για αυτόν.

Πλέον στην ομάδα κοιτάζουν το επόμενο παιχνίδι που είναι για τον θεσμό του κυπέλλου, ο επαναληπτικός με την Ανόρθωση. Τα πράγματα δεν είναι με το μέρος της ομάδας, καθώς έχασε με 3-1 στην έδρα της όμως θα πάει στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» για να το παλέψει και ότι βγει.

Αριστείδου Μιχαήλ