Ο εκπρόσωπος τύπου του Απόλλωνα Φανούριος Κωνσταντίνου μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 για την μεγάλη νίκη επί της Ομόνοια και για την συνέχεια.

Για τη νίκη επί της Ομόνοιας: «Ήταν ένα μεγάλο ντέρμπι και μια σημαντική νίκη. Διατηρηθήκαμε σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή. Σιγά-σιγά γεμίζει η ομάδα».

Που στηρίχθηκε ο Απόλλωνας για να φτάσει στην επιτυχία; «Ήμασταν η ομάδα που πίεσε στο γήπεδο και μέχρι το 70ο λεπτό ήμασταν καλύτεροι, αξιοποιήσαμε τις αδυναμίες του αντιπάλου και τα καταφέραμε. Οι λεπτομέρειες ήταν με το μέρος μας και νικήσαμε. Ήταν δίκαιη η νίκη μας».

Είναι σημαντικό που καταφέρατε να μην χάσετε επαφή με την κορυφή: «Στο φετινό πρωτάθλημα δεν μπορείς  να κάνεις υπολογισμούς. Κανείς δεν μπορεί να προσθέτει ή να αφαιρεί βαθμούς στην συγκομιδή του προτού να παίξει».

Τώρα ακολουθεί το δύσκολο παιχνίδι με την Πάφος FC: «Θα είναι δύσκολο παιχνίδι, η Πάφος FC είναι δυνατή ομάδα, επένδυσαν αρκετά χρήματα, έκαναν βήματα προόδου και γνωρίζουμε ότι θα έχουμε δύσκολο απόγευμα.  Για να φτάσουμε στον προορισμό μας θα πρέπει να ξεπεράσουμε όσα περισσότερα εμπόδια μπορούμε. Να έχουμε ηρεμία, πίστη και την υγεία των ποδοσφαιριστών μας».

Τι γίνεται με τον Κατελάρη; «Έχει ζημιά στο γόνατο. Περιμένουμε τα αποτελέσματα τω ν εξετάσεων και θα εκδοθεί ανακοίνωση. Το ίδιο θα γίνει και με τον Αλεσάμι που χτύπησε μόνος του στο παιχνίδι με την Ομόνοια».

Για τον Πίττα: «Ο Πίττας κερδίζει έδαφος, ανεβάζει ρυθμούς και τις επόμενες εβδομάδες θα ενσωματωθεί με την ομάδα».

Για τον Τζουμ: «Ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα στο Βέλγιο, έχει προσβληθεί και από κορωνοϊό».

Είχατε και επιστροφές: «Ο Χάμπος επέστρεψε στο αρχικό σχήμα, επέστρεψε ο Κολ, ο Νταμπό, έπαιξε ο Βουκασίν, ο Ντιγκινί ήταν αποστολή, έπαιξε και ο Ναγιόκ».

Για την ενίσχυση: «Πάμε για ακραίο επιθετικό και κεντρικό αμυντικό».

Για τις αποχωρήσεις: «Διαγράφηκε ο Στορ και θα περιμένουμε να έρθουν ποδοσφαιριστές για να δούμε τι θα γίνει με τις αποχωρήσεις».

Για την ένσταση σας κατά του κύρους του αγώνα με την ΑΕΚ υπάρχει κάποιο νεότερο; «Δεν θέλω να τοποθετηθώ. Αφορά αποκλειστικά το νομικό τμήμα».

Για την δήλωση του κ. Τσόρνιγκερ για το θέμα με τον κορωνοϊό και αν έθιξε την ΑΕΚ: «Ήταν γενικότερο το σχόλιο του προπονητή. Δεν αφορά ούτε την ΑΕΚ, ούτε κανέναν αντίπαλο μας. Ο ίδιος ο προπονητής μας είπε ότι η ΑΕΚ είναι από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Ποιος ο λόγος να την μειώσει μερικές μέρες μετά;»