Στη Ρεάλ ο πρώτος τίτλος της σεζόν στην Ισπανία, καθώς οι Μαδριλένοι κέρδισαν με 2-0 την Μπιλμπάο και σήκωσαν το Σούπερ Καπ.
Στο 18ο λεπτό ο Σιμόν έσωσε μετά από σουτ του Μπενζεμά ενώ στο 27’ είπε όχι και σε σουτ του Κασεμίρο. Στο επόμενο λεπτό ο Ισπανός κίπερ απέκρουσε και την κεφαλιά του Κασεμίρο ενώ στο 37΄ο Λούκα Μόντριτς με όμορφο σουτ από τα όρια της περιοχής, έκανε το 1-0. Στο 45’ η Μπιλμπάο άγγιξε την ισοφάριση καθώς το σουτ του Σάνσετ σταμάτησε στο δοκάρι του Κουρτουά.
Στο 51’ η Ρεάλ κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Γεράι και ο Μπενζεμά έκανε το 2-0 από τα 11 μέτρα. Στο 63’ η κεφαλιά του Ραούλ Γκαρσία έφυγε μόλις έξω ενώ στο 87’ η Μπιλμπάο κέρδισε πέναλτι για χέρι του Μιλιτάο, ο οποίος αποβλήθηκε. Ο Ραούλ Γκαρσία εκτέλεσε αλλά ο Κουρτουά απέκρουσε.
ΡΕΑΛ: Κουρτουά, Βάσκεθ (90’ Νάτσο), Αλάμπα, Μιλιτάο, Μεντί, Κρόος, Κασεμίρο, Μόντριτς, Ροδρίγο (65’ Βαλβέρδε), Βινίσιους, Μπενζεμά
ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Σιμόν, Μπαλενθιάγα (58’ Γιούρι), Μαρτίνεθ, Γεράι, Ντε Μάρκος, Μπερενγκέρ (46’ Νίκο Ουίλιαμς), Θάραγα (58’ Ραούλ Γκαρσία), Ντάνι Γκαρσία, Μουνιαΐν (80’ Σεράνο), Σάνσετ, Ουίλιαμς