Αυτή η ευκαιρία «απαγορεύεται» να πάει χαμένη. Αυτό είναι το… σύνθημα στον Απόλλωνα ενόψει και του σημερινού μεγάλου ντέρμπι κόντρα στην Ομόνοια στο Τσίρειο (19:00 Cytavision Sports 1/Live balla.com.cy).
Με νίκη οι «γαλάζιοι» ανεβαίνουν στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας έναν μόλις βαθμό πίσω από την κορυφή και μπαίνουν με άλλη ψυχολογία στην τελική ευθεία για το φινάλε της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.
Σε αντίθετη περίπτωση δεν θα κοιτάζουν μόνο προς τα πάνω αλλά και προς τα κάτω μιας και η Ομόνοια θα τους πλησιάσει στους δύο βαθμούς και τότε θα αρχίσουν να δυσκολεύουν τα πράγματα. Συν τοις άλλοις ένα τέταρτο σερί παιχνίδι χωρίς νίκη μοιραία θα δημιουργήσει τριγμούς και αυτό το σενάριο ούτε που θέλουν να το σκέφτονται.
Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε, με τον Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ να έχει περισσότερα… όπλα στην φαρέτρα του σε σχέση με το προηγούμενο ντέρμπι στην «Αρένα» κόντρα στην ΑΕΚ.
Τρεις ποδοσφαιριστές επιστρέφουν και άλλοι τρεις θα είναι ακόμα πιο έτοιμοι.
Στην πρώτη κατηγορία είναι οι Νταμπό, Κολ και Βουκασίν Γιοβάνοβιτς και στην δεύτερη οι Κατελάρης, Μαυρίας και Αλμπάνης.
Οι πέντε εξ’ αυτόν πιθανόν να είναι και στην 11άδα.
Η πιθανότερη 11άδα με την οποία θα παραταχθεί σήμερα ο Απόλλωνας είναι η ακόλουθη: Α.Γιοβάνοβιτς, Κατελάρης, Ρομπέρζ, Μαυρίας, Χαμάς, Σπόλιαριτς (Χάμπος), Ζράντι, Κολ, Αλμπάνης (Ίλιεφ), Γιάνκα και Νταμπό.