Μικρό κέρδος την στιγμή που τα οικονομικά όλων των άλλων ομάδων έχουν διαταραχτεί λόγω κορωνοϊού έχει καταγράψει η Μπάγερν, η οποία είναι η μοναδική πρωταθλήτρια ομάδα στην Ευρώπη που το έχει καταφέρει.

Έρευνα στην οποία ανάλυσε τα οικονομικά δεδομένα των συλλόγων, οι οποίοι κατέκτησαν τον τίτλο σε Αγγλία, Ισπανία, Γερμανία, Ιταλία, Γαλλία, Ολλανδία, Τουρκία και Πορτογαλία πραγματοποίησε η KPMG.

Από αυτή προέκυψε πως μόλις μόνο μία ομάδα κατάφερε να καταγράψει κέρδος εν μέσω κορωνοϊού, αλλά και της αβεβαιότητας που επικρατεί λόγω της μετάλλαξης Όμικρον. Αυτή δεν είναι άλλη από την Μπάγερν.

Πιο συγκεκριμένα οι Βαυαροί κατάφεραν τουλάχιστον το 2020, αλλά και στο πρώτο μισό του 2021 να έχουν οικονομικό κέρδος, το οποίο  ανέρχεται στο 1,8 εκατομμύρια ευρώ. Όλα αυτά την στιγμή, που ο αντίκτυπος στα ταμεία των συλλόγων από την πανδημία του κορωνοϊού ήταν τεράστιος.

Η Μάντσεστερ Σίτι από την πλευρά της είχε αυξημένα έσοδα, αυτό όμως οφειλόταν στην παρουσία της στον τελικό του Champions League την σεζόν 2020-21, αλλά και στο τηλεοπτικό deal, ενώ από τις υπόλοιπες πρωταθλήτριες η Ίντερ ήταν αυτή, που κατέγραψε απώλειες της τάξεως των 245,6 εκατομμυρίων ευρώ ποσό το οποίο αποτελεί το μεγαλύτερο που έχει παρουσιαστεί ποτέ από ιταλική ομάδα.