Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη η πρώτη επίσημη Προπονητική Ημερίδα του Συνδέσμου Σκοπευτών Ολυμπιακού Τραπ & Παρατράπ, το Σαββάτο που μας πέρασε στο Ολυμπιακό Σκοπευτήριο Λάρνακας. Η αποχή σχεδόν 3 μηνών από την αγωνιστική δράση ήταν αρκετή, ούτως ώστε να δηλώσουν σύσσωμοι οι Σκοπευτές μας το παρών τους, στην πρώτη μεγάλη εκδήλωση του Συνδέσμου για το 2022.
Αξιοσημείωτη ήταν και η παρουσία Σκοπευτών από άλλα αθλήματα αλλά και ξένων διεθνών με την παρουσία του Παγκοσμιονίκη Maxim Kabatsky να ξεχωρίζει, όπου τελικά ήταν και ο νικητής στην κατηγορία των ανδρών καταφέρνοντας να καταβάλει την αντίσταση του Πρωταθλητή μας Nihat Akterzi.
Στις Γυναίκες μετά από ένα συγκλονιστικό τελικό η Άντυ Ιερείδη ήταν η μεγάλη νικήτρια του αγώνα. Ένας τελικός στον οποίο οι 2 φιναλίστ χρειάστηκε να φτάσουν μέχρι τη διαδικασία του ξαφνικού θανάτου, με την Κύπρια αθλήτρια τελικά να επικρατεί της πολύ καλής Ala Ivanova.
Η πιο ευχάριστη νότα της ημέρας ήταν η κατηγορία εφήβων, όπου είχαμε 12 συμμετοχές να μας γεμίζουν αισθήματα περηφάνιας για το αύριο του αθλήματος. Συμβολική ήταν και η παρουσία του Προέδρου της Ομοσπονδίας κ. Τζιοβάννη ο οποίος αγωνίστηκε σε ομάδα των εφήβων στέλνοντας τα δικά του μηνύματα για το μέλλον του αθλήματος. Νικητής στην κατηγορία εφήβων ήταν ο Αλέξανδρος Βασιλείου, μετά από σκληρή μάχη για την πρώτη θέση με τον Ανδρέα Μιχαήλ, ο οποίος τελικά κατέλαβε τη 2η θέση. Θα ήταν παράλειψη μας να μην κάνουμε ιδιαίτερη αναφορά στον Ανδρέα Γερμανό ο οποίος αγωνίζεται στην κατηγορία παίδων να καταλαμβάνει τελικά τη 3η θέση της κατηγορίας εφήβων.
Το παρόν της έδωσε μετά από αρκετό καιρό και η Νεανίδα μας Μισέλ Κρυστάλλι, η οποία φαίνεται να έχει δουλέψει αρκετά κατά τη διάρκεια της διακοπής, γεγονός το οποίο φάνηκε μέσα από την αγωνιστική της παρουσία και δείχνει πανέτοιμη να καταρρίψει τα δικά της Παγκύπρια ρεκόρ για ακόμη μία σεζόν.
Αναλυτικά αποτελέσματα
Κατηγορία Ανδρών
1. Maxim Kabatsky
2. Nihad Akterzi
3. Χριστοδούλου Ξάνθος
Κατηγορία Γυναικών
1. Ιερείδη Άντυ
2. Ala Ivanova
3. Madina Kuchkarova
Κατηγορία Εφήβων
1. Βασιλείου Αλέξανδρος
2. Μιχαήλ Ανδρέας
3. Γερμανός Ανδρέας (Π)
Κατηγορία Νεάνιδων
1. Μισέλ Κρυστάλλι
Κατηγορια Παρατραπ
1. Δημητριου Νικος
2. Παπαηλια Γιωργος
3. Στυλιανου Μαριος
Σαν Σύνδεσμος μεταφέρουμε τις ευχαριστίες μας στο προσωπικό που εργάστηκε για να φέρει εις πέρας τον αγώνα, Διαιτητές, Γραφειακό, Τεχνικό και ιδιαίτερα στο Διευθυντή του Σκοπευτηρίου Λάρνακας κ. Ανδρέα Γεωργίου.
Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη εις μνήμη της αδικοχαμένης Έλενα Κυριάκου με το Σύνδεσμο μας να κάνει εισφορά 500 ευρώ για την οικογένεια.