Παρελθόν από την ΑΕΚ αναμένεται να αποτελέσει ο Ανδρέας Μακρής. Μολονότι έχει συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν, ο Κύπριος επιθετικός αναμένεται να αποχωρήσει από την ομάδα της Λάρνακας, καθώς φαίνεται ξεκάθαρα πως δεν περιλαμβάνεται στα βασικά πλάνα του Νταβίντ Καταλά.
Ο Μακρής έχει αγωνιστεί μόλις σε δύο παιχνίδια στο πρωτάθλημα, με τη Δόξα στην πρεμιέρα και με τον Απόλλωνα στο Τσίρειο ως αλλαγή. Μάλιστα, το ματς στη Λεμεσό την 1η Οκτωβρίου ήταν και η τελευταία του συμμετοχή στο πρωτάθλημα.
Είναι γεγονός ότι δύσκολα θα έβρισκε χώρο στο φετινό ρόστερ, με τους ποδοσφαιριστές που έχει στις τάξεις της η ΑΕΚ για τα άκρα της επίθεσης (Γκιούρτσο, Ακοράν, Εσπινόσα, Φαράζ, Τιάγκο).
Συνεπώς, θα αναζητήσει να συνεχίσει αλλού την ποδοσφαιρική του καριέρα, προκειμένου να πάρει χρόνο συμμετοχής. Βρίσκεται στα 26 του χρόνια, δηλαδή σε εξαιρετική ηλικία για ποδόσφαιρο και ήδη υπάρχουν κάποιες ομάδες που τον έχουν πλησιάσει.Είναι πιθανόν ωστόσο να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό, έχοντας ήδη δεχθεί κάποιες κρούσεις. Εξελίξεις αναμένονται το προσεχές διάστημα.

Ανδρέας Βεντούρης