Το σερί τριών νικών της Γιουβέντους σε όλες τις διοργανώσεις σταμάτησε στη Βενετία, όπου έμεινε στο 1-1 με αντίπαλο τη Βενέτσια για τη 17η αγωνιστική της Serie A.
Οι “μπιανκονέρι” ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, όμως πλήρωσαν την αδυναμία τους να δημιουργήσουν μεγάλους κινδύνους στην εστία του Σέρχιο Ρομέρο και να εκμεταλλευτούν τις όποιες ευκαιρίες είχαν.
Σε αυτό έπαιξε καθοριστικό ρόλο ο νιοστός τραυματισμός του Πάουλο Ντιμπάλα τη φετινή σεζόν, με τον Αργεντινό να αντικαθίσταται μόλις στο 12ο λεπτό. Ο Αλβάρο Μοράτα έδωσε προβάδισμα στη “γηραιά κυρία” στο 32ο λεπτό, όμως δεν κατάφερε να το κρατήσει, αφού με ένα εκπληκτικό σουτ του Ματία Αράμου οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 55′ και να πάρουν τον εντός έδρας βαθμό.

ΒΕΝΕΤΣΙΑ: Ρομέρο, Μοντολό, Καλντάρα, Χαπς, Εμπουεχί (79’ Ματσόκι), Τσρνιγκόι )80’ Πέρετς), Μπούσιο, Αμπαντού (64’ Τέσμαν), Αράμου, Ανρί (80’ Φόρτε), Γιόνσεν (57’ Κιγινέ)

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Σέζνι, Μπονούτσι, Ντε Σίλιο, Πελεγκρίνι (76’ Σάντρο), Ντε Λιχτ, Κουαδράδο, Ραμπιό, Λοκατέλι (87’ Σουλέ), Μοράτα, Ντιμπάλα (12’ Κάιο Ζόρζε, 76’ Κεν), Μπερναρντέσκι (76’ Μπεντανκούρ)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ