Με μία δεδομένη απουσία και έναν… αμφίβολο τον οποίο θα περιμένει μέχρι και την τελευταία στιγμή ο Ντάρκο Μίλανιτς ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Πάφος FC για το σημερινό παιχνίδι με την ΑΕΛ στο «Στέλιος Κυριακίδης» (19:00 Cablenet Sports 1/Live balla.com.cy).
Η νίκη είναι ο μοναδικός στόχος προκειμένου η ομάδα να εδραιωθεί στην πρώτη 6άδα.
Ο Αλέξανδρος Μιχαήλ είναι τιμωρημένος και δεν είναι στα πλάνα του προπονητή του, ενώ ο Μπεριγκό προπονήθηκε κανονικά και θα αποφασίσει ο προπονητής αν του δώσει την ευκαιρία να καθίσει στον πάγκο.
Ο Ζάιρο θα παίξει κανονικά και θα είναι και στο αρχικό σχήμα. Ο προπονητής επέλεξε να τον έχει διαθέσιμο στο παιχνίδι με την ΑΕΛ και θα εκτίσει την ποινή του στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ.
Όσον αφορά την 11άδα, ο Ρούντκο αναμένεται να επιστρέψει κάτω από τα δοκάρια και θα έχει μπροστά του σαν κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Μπάριτς και Κβίντα. Αριστερά στην άμυνα θα παίξει ο Πάγιτς και δεξιά ο Αουρέλιο που επιστρέφει.
Δεν θα αλλάξει κάτι στην μεσαία γραμμή ο κόουτς και θα δούμε εκ νέου τριάδα Πάντσεον, Πάνιτς και Βαλακάρι. Τριπλέτα στην επίθεση θα είναι οι Ζάιρο, Σεμέδο και Αμπντουσαλάμοφ.
Χρίστος Χρίστου