Η ΑΕΛ ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει την Ομόνοια και ο Ντούσαν Κέρκεζ ετοιμάζεται και αυτός για τα δικά του πλάνα. Ο τεχνικός της ΑΕΛ έχει πλέον δύο πολύτιμα εργαλεία στην διάθεση του καθώς επιστρέφουν οι Σάντος και Μεντόγιεβιτς. Ο Σέρβος αποτελεί σημείο αναφοράς στην ΑΕΛ φέτος με την παρουσία του στην μεσαία γραμμή αφού η εμπειρία που κουβαλά και η προσωπικότητα του τον καθιστούν αναγκαίο για την ομάδα.
Δεν αποκλείεται ο Βόσνιος τεχνικός να παρατάξει την ΑΕΛ με δίδυμο Μεντόγιεβιτς και Ζτραβκόφσκι, αν αποφασίσει να αγωνιστεί με δύο ανασταλτικούς μέσους. Ο Κέρκεζ σπάνια το έχει επιλέξει φέτος αλλά δεν είναι απίθανο να το δούμε κόντρα στην Ομόνοια. Σημειώσαμε και πιο πάνω [ως η εμπειρία του Σέρβου και σε συνδυασμό με το τρέξιμο του Σκοπιανού, δίνει στην ΑΕΛ την δυνατότητα να είναι καλύτερη στο ανασταλτικό κομμάτι.
Η ανασταλτική λειτουργία της ομάδας είναι ένα θέμα και στην ΑΕΛ ψάχνουν τρόπους για να αντιμετωπιστεί το φαινόμενο αυτό, καθώς έχει καταφέρει να κρατήσει ανέπαφη την εστία της μόλις δύο φορές στην φετινή χρονιά.

Αριστείδου Μιχαήλ