Στο 0-0 κόλλησαν Μονακό και Αϊντχόφεν, με τους Μονεγάσκους να παραμένουν στην κορυφή ενώ η Σοσιεδάδ έχασε μεγάλη ευκαιρία, αφού έμεινε στο 1-1 για να πιάσει κορυφή.
Στο «Λουί Ντε», στο 9ο λεπτό μετά από σέντρα του Σανγκαρέ, ο Βινίσιους πήρε την κεφαλιά αλλά αστόχησε για λίγο, ενώ στο 16’ το σουτ του Φόλαντ πέρασε κι αυτό μόλις έξω. Στο 19’ η κεφαλιά του Ζάχαβι πέρασε μόλις έξω ενώ στο 2ο μέρος έγινε τραγικό παιχνίδι χωρίς σπουδαία φάση.

ΜΟΝΑΚΟ: Νίμπελ, Κάιο Ενρίκε, Μπαντιασίλ, Μαριπάν, Αγιλάρ (46’ Γκολόβιν), Ζεάν (46’ Ντιόπ), Φοφανά, Τσουαμενί, Ντισασί (46’ Σιντιμπέ), Μποαντού (66’ Μπεν Γεντέρ), Φόλαντ (75’ Ντιατά)

ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ: Ντόμερ, Μαξ, Μποσκάλι, Ραμάλιο, Τέζε, Σανγκαρέ, Μουενέ, Γκουτιέρες, Φέρτεσεν (44’ Μπρούμα), Βινίσιους (58’ Ντόαν), Ζάχαβι (89’ Ρομέρο)

Στο γήπεδο της Σοσιεδάδ, οι Ισπανοί δεν τα κατάφεραν κόντρα στην Στουρμ.
Στο 1ο λεπτό το σουτ του Σίλβα πέρασε μόλις έξω ενώ στο 11’ ο Γκεϊρχόφερ αστόχησε από κοντά και στο 15’ ο Ζίμπενχαντλ έσωσε μετά από σουτ του Σέρλοθ. Στο 26’ ο Θαλδούα πρόλαβε σωτήρια τον Γιάντσερ και στο 27΄ο Αφενγκρούμπερ έσωσε στη γραμμή μετά από προσπάθεια του Σέρλοθ.
Τελικά στο 38’ μετά από γύρισμα του Σαρκάρια, ο Γιάντσερ με προβολή από κοντά έκανε το 0-1. Στο 41’ ο Γκεϊρχόφερ έσωσε μετά από σουτ του Γιανουζάι και στο 45+1’ η κεφαλιά του Σίλβα πέρασε μόλις έξω.
Η Σοσιεδάδ πίεσε στην επανάληψη και στο 53ο λεπτό μετά από κόρνερ του Θουμπελδία, ο Σέρλοθ με κεφαλιά έκανε το 1-1. Στο 90+3’ η Σοσιεδάδ σκόραρε αλλά το γκολ ακυρώθηκε μετά από χρήση του VAR.

ΣΟΣΙΕΔΑΔ: Ρεμίρο, Γοροσαμπέλ, Θουμπελδία, Λε Νορμάντ, Μουνιόθ (83’ Ρίκο), Θουμπιμένδι, Μερίνο, Νταβίντ Σίλβα, Γιανουζάι, Πόρτου (65’ Μπαρενετσέα), Σέρλοθ (83’ Ισάκ)

ΣΤΟΥΡΜ: Ζίμπενχαντλ, Βίτριχ, Γκεϊρχόφερ, Ντάντε, Αφενγκρούμπερ, Γιέγκερ, Νιανγκμπό (83’ Γουέλς), Λιούμπιτς, Πρας, Γιάντσερ (72’ Κουέν), Σαρκάρια

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ