Ο παλαίμαχος Γάλλος επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Λουί Σαχά, αποθέωσε σε συνέντευξη τον άλλοτε συμπαίκτη του στους Red Devils, Κριστιάνο Ρονάλντο, τον οποίο ξεχωρίζει για την αφοσίωση και τη θυσία του.
Ο Λουί Σαχά αποθέωσε τον Κριστιάνο Ρονάλντο, με τον οποίο υπήρξε συμπαίκτης στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την τετραετία 2004/08, υποστηρίζοντας πως ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα χαρούμενος με την επιστροφή του Πορτογάλου σταρ στο Ολντ Τράφορντ.
Ο παλαίμαχος Γάλλος επιθετικός τόνισε πως ο CR7 ξεχωρίζει για την αφοσίωση που δείχνει σε αυτό που κάνει, αλλά και τη θυσία που δεν την έχει κανένας άλλος ποδοσφαιριστής.
«Ο Σόλσκιερ πρέπει να είναι πολύ χαρούμενος με την επιστροφή του Ρονάλντο, γιατί είναι εξωγήινος. Μπορεί να παίξει σε οποιαδήποτε ομάδα ή πρωτάθλημα και θα σκοράρει πάντα γκολ. Έχει την αφοσίωση και τη θυσία που κανένας άλλος δεν έχει. Και αν υπάρχει παίκτης με επιρροή στον κόσμο, αυτός είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο», ισχυρίστηκε ο 43χρονος στην Παγκόσμια Συμμαχία Ακεραιότητας του Αθλητισμού (SIGA).
«Η σχέση μου μαζί του ήταν εύκολη γιατί εργαζόμασταν και οι δύο σκληρά. Αν δεν σου αρέσει ως συμπαίκτης, είναι επειδή δεν δουλεύεις σκληρά, είναι τόσο απλό. Είναι αδύνατο να τον ακολουθήσεις. Μετά από 90 λεπτά νιώθεις ότι μπορεί ακόμα να τα καταφέρει. Βάζει ένα γκολ και αν πρέπει να σκοράρει πέντε σε ένα παιχνίδι, το κάνει. Είναι μηχανή!».