Ο Νταμπό ήταν από τους κορυφαίους σε απόδοση ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα στο τελευταίο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο ΓΣΠ. Ο Γάλλος επιθετικός πραγματοποίησε μία αρκετά καλή εμφάνιση, βρίσκοντας επίσης το δρόμο προς τα δίχτυα, σπάζοντας επιτέλους ένα αρνητικό σερί… αφλογιστίας!
Ο 33χρονος ποδοσφαιριστής σκόραρε ξανά μετά από τις 25 Απριλίου, στη νίκη επί της ΑΕΚ με 3-1 στο Τσίρειο στάδιο. Από τότε πέρασαν έντεκα παιχνίδια (δεν είχε αγωνιστεί στο ματς με τον Άρη), τόσο στο πρωτάθλημα όσο και τα δύο με τη Ζίλινα στην Ευρώπη, στα οποία δεν είχε καταφέρει να σκοράρει, κάτι που πέτυχε στο ΓΣΠ, δίνοντας τέλος σε ένα αρνητικό σερί που κράτησε ακριβώς 189 μέρες!
Ασφαλώς η αγωνιστική άνοδος του Νταμπό είναι σημαντική και απαραίτητη για τον Απόλλωνα. Την περσινή σεζόν είχε σκοράρει έξι τέρματα στο πρωτάθλημα και στην ομάδα της Λεμεσού ευελπιστούν ότι φέτος θα είναι πιο παραγωγικός. Άργησε όντως να πάρει μπρος, το ζητούμενο ωστόσο από ‘δω και πέρα είναι να συμβάλει περισσότερο στο σκοράρισμα.
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ: Ολοκληρώνεται σήμερα η προετοιμασία του Απόλλωνα για το παιχνίδι της Παρασκευής με τη Δόξα στο Τσίρειο. Εκτός πλάνων του Τσόρνιγκερ είναι μονάχα ο Σάσα Μάρκοβιτς. Παρά την επιστροφή του Αλεσάμι, αναμένεται ότι ο Χαμάς θα διατηρήσει τη θέση του στο αριστερό άκρο της άμυνας. Ενδέχεται μάλιστα ο Γερμανός τεχνικός να κρατήσει το ίδιο σχήμα που επέλεξε με τον Ολυμπιακό…

Ανδρέας Βεντούρης