Μίλησε για τον Απόλλωνα και την ΑΕΚ ο Κώστας Μαλέκος στην εκπομπή «Balla με τον Μάλε»
«Έχουν μεγάλο πλεονέκτημα η ΑΕΚ και ο Απόλλωνας και θα είναι οι ίδιοι κύριοι υπεύθυνοι αν δεν πάρουν πρωτάθλημα μια από τις δύο. Είναι άσχημη η εικόνα του ΑΠΟΕΛ, της Ομόνοιας και της Ανόρθωσης και την ίδια στιγμή καλές ομάδες η ΑΕΚ και ο Απόλλωνας. Ο Απόλλωνας αν καταφέρει να χάσει το πρωτάθλημα από την ΑΕΚ είναι άξιος της μοίρας του» τόνισε ο Μαλέκος.
Υποτιμάς την ΑΕΚ; «Όχι δεν την υποτιμώ. Δεν έχεις αντίπαλο το ΑΠΟΕΛ. Ισχύει και για την ΑΕΚ αλλά ο Απόλλωνας πλησίασε περισσότερο και το έχανε την τελευταία στιγμή. Είναι η χρονιά του Απόλλωνα που δεν θα έχει μπροστά του την Ομόνοια, το ΑΠΟΕΛ και την Ανόρθωση. Πλεονέκτημα είναι και για την ΑΕΚ αυτό».
Είδαμε τον καλύτερο Απόλλωνα με τον Ολυμπιακό: «Αν εξαιρέσεις το ΑΠΟΕΛ, οι δύο άλλες ομάδες έχουν και την Ευρώπη και αυτό είναι επιπλέον πλεονέκτημα για τον Απόλλωνα και την ίδια στιγμή μειονέκτημα για τις ομάδες που είναι στην Ευρώπη».
Για τον Απόλλωνα: «Ο Απόλλωνας είναι γεμάτη ομάδα. Του λείπει η ομοιογένεια λίγο. Είναι λίγο σαντανωμένη ομάδα ακόμα. Οι παίκτες που έφεραν δείχνουν ότι είναι παίκτες κλάσης».