Η ΑΕΛ ξεκινάει από αύριο την προετοιμασία της για το παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ με τους γαλαζοκίτρινους να μπαίνουν σε μια σειρά παιχνιδιών, μέχρι το τέλος της χρονιάς, με σημαντικό βαθμό δυσκολίας.

Το πρόγραμμα λέει ότι η ΑΕΛ θα αγωνιστεί στην αρχή με ΑΠΟΕΛ και Δόξα εκτός έδρας. Στην συνέχεια ακολουθούν τα παιχνίδια με ΑΕΚ και Ομόνοια εντός, εν συνεχεία η ομάδα θα ταξιδέψει στην Πάφο για να υποδεχτεί μετά τον Ολυμπιακό. Το αγωνιστικό πρόγραμμα της χρονιάς κλείνει με το ςξ αναβολής παιχνίδι της πρεμιέρας με την Ομόνοια εκτός έδρας.

Οι γαλαζοκίτρινοι δεν σκιάζονται από το πρόγραμμα, αφού όλοι θα παίξουν με όλους,και θα προσπαθήσουν να προετοιμαστούν κατάλληλα παίρνοντας τα παιχνίδια με την σειρά. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος και δεν υπάρχει ούτε βιασύνη στην ομάδα. Στο γαλαζοκίτρινο στρατόπεδο είναι προσηλωμένοι στο ματς με το ΑΠΟΕΛ, εκεί που ο Ντούσαν Κέρκεζ περιμένει.να δει αν θα είναι διαθέσιμος ο Έουλερ, με τις πιθανότητες να είναι εναντίον του. Αλλά αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν στην ομάδα.

Αριστείδου Μιχαήλ