Mετά από ένα ματς-θρίλερ η Σεβίλλη έμεινε στο 1-1 με την Μαγιόρκα και άφησε δύο βαθμούς στις Βαλεαρίδες. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 22ο λεπτό με κοντινό πλασέ του Αντόνιο Σάντσεθ. Στο 33′ ο Μιρ απέφυγε και τον Ρέινα και πλάσαρε σε κενή εστία όμως ο Βαλίέντ πρόλαβε και έκοψε την μπάλα. Η Μαγιόρκα έφυγε στην κόντρα με πολύ καλές προϋποθέσεις στο 43′ αλλά ο Αμάθ σούταρε άουτ. Με το καλημέρα στο δεύτερο μέρος ο Άνχελ πλάσαρε από κοντά αλλά ο Μπόνο έπεσε και μπλόκαρε. Στο 49′ ο επιθετικός της Μαγιόρκα είχε πλασέ στο δοκάρι. Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν με δοκάρι του Ράφα Μιρ, δέκα λεπτά μετά. Έκανε την προβολή, ο Ρέινα βρήκε την μπάλα που πήγε στο δοκάρι και έφυγε κόρνερ. Στο 70′ Οκάμπος και Μιρ δεν κατάφεραν να σπρώξουν, από κοντά, την μπάλα στα δίχτυα. Τέσσερα λεπτά μετά ήρθε η ισοφάριση με ένα εκπληκτικό σουτ του Λαμέλα. Η Μαγιόρκα τελείωσε το ματς με δέκα παίκτες καθώς στο 92′ αποβλήθηκε ο Τζάουμε Κόστα. Η Σεβίλλη σκόραρε στο 95′ με τον Οκάμπος αλλά το VARέδειξε χέρι του Φερνάνδο στην αρχή της φάσης και το γκολ ακυρώθηκε.
ΜΑΓΙΟΡΚΑ: Ρέινα, Μαφέο, Ρούσο, Βαλιέντ, Ολιβάν, Μπάμπα, Γκαλαρέτα (79’Τζάουμε Κόστα), Αμάθ (79’Σάλβα Σεβίγια), Ντάνι Ροντρίγκεθ (94’Σάστρε), Σάντσεθ (71’Σεντλάρ), Άνχελ (79’Νίνιο).
ΣΕΒΙΛΛΗ: Μπόνο, Νάβας, Κουντέ, Ντιέγκο Κάρλος, Ακούνια (46’Οκάμπος), Φερνάνδο, Χορδάν (82’Ράκιτιτς), Όλιβερ Τόρες (54’Ντιλέινι), Μουνίρ (54’Λαμέλα), Σούσο (54’Αουγκούστινσον), Ράφα Μιρ.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ