Ο προπονητής του Άρη Λιάσος Λουκά μίλησε στην ιστοσελίδα μας balla.com.cy και μας είπε κάποια πράγματα για το μεγάλο ντέρμπι της Δευτέρας στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» ανάμεσα στην Ανόρθωση και την ΑΕΚ.
«Είναι το ντέρμπι της αγωνιστικής. Είναι δύο ομάδες που εδρεύουν στην ίδια πόλη (προσωρινά η Ανόρθωση), ενώ και καθαρά αγωνιστικά ομιλούντες βλέπουν και οι δύο αρκετά ψηλά στο πρωτάθλημα. Παραδοσιακά η Ανόρθωση είναι δυνατή στην έδρα της, αλλά από την άλλη η ΑΕΚ έδειξε τα τελευταία χρόνια ότι μπορεί να πάρει αποτελέσματα στο γήπεδο της Ανόρθωσης, ενώ φέτος έπεισε περισσότερο για την ώρα. Η ΑΕΚ έδειξε και με τον Απόλλωνα ότι μπορεί αν νικήσει σε εκτός έδρας παιχνίδια και μάλιστα με μεγάλες ομάδες σε παιχνίδια ντέρμπι και μάλιστα στο Τσίρειο το έκανε και με επιβλητική εμφάνιση και με πολλά γκολ.
Είναι ένα ντέρμπι ανάμεσα σε δύο πολύ ποιοτικές ομάδες και όλα τα αποτελέσματα είναι ανοικτά. Όποιος κάνει πρόβλεψη για το νικητή ή δώσει προβάδισμα σε  μια από τις δύο ομάδες θα είναι το πιο παρακινδυνευμένο πράγμα που θα κάνει» μας είπε ο Κύπριος προπονητής.

Χρίστος Χρίστου