Στον Αρχάγγελο, ξέρουν ότι δικαίωμα επιλογής δεν έχουν. Με τρεις βαθμούς από τους 15 διαθέσιμους και στην 11η θέση της βαθμολογίας, είναι υποχρεωμένοι να αλλάξουν όσο το δυνατόν πιο νωρίς και καλύτερα το αρνητικό από κάθε άποψη σκηνικό.
Μέσα στα τόσα που έχουν συμβεί και έχουν πληγώσει ανεπανόρθωτα ην ομάδα, είναι και μία εξέλιξη που φαίνεται να προκύπτει και δίνει διαφορετική προοπτική.
Έχει να κάνει με την επιστροφή ποδοσφαιριστών, η απόδοση των οποίων, κάλλιστα μπορεί να βοηθήσει για να αλλάξει η πορεία.
Μετά τον Κβιλιτάια ο οποίος επέστρεψε δριμύτερος με την Ανόρθωση, στον αγώνα με τον Εθνικό Άχνας τη Δευτέρα 18 Οκτωβρίου, γυρίζει ο Τορνίκε Οκριασβίλι, με την ελπίδα πάντα, ότι θα γυρίσει σαν ο…κανονικός ποδοσφαιριστής, ο οποίος αποκτήθηκε για να κάνει τη διαφορά.
Με νέα θέση στην 11άδα σαν προωθημένος χαφ πίσω από το επιθετικό δίδυμο, έχει την ευκαιρία να συνεισφέρει τόσο συνεργαζόμενος με τους Νατέλ και  Κβιλιτάια, όσο και σε ατομικό επίπεδο.
Ταυτόχρονα όμως, αναμένεται να είναι έτοιμος ο Τόμας Ντε Βινσέντι. Και αυτός βέβαια, με την ελπίδα, ότι θα γίνει ξανά…ο κανονικός ποδοσφαιριστής για να διεκδικήσει θέση στην 11άδα, αλλά και να κάνει τη διαφορά στην ομάδα.
Ο Αργεντινός, έχει την ευχέρεια να αγωνιστεί και πίσω από τους δύο επιθετικούς αλλά και σε πιο ανασταλτικό ρόλο. Φτάνει όμως να «ντυθεί» ο κανονικός Ντε Βινσέντι!
Τι θα γίνει τώρα, με τον Ντανίλο, είναι καθαρά θέμα προπονητή. Ο Βραζιλιάνος που ακόμα…ψάχνει να μπει στο ρυθμό, έχει τα φόντα επίσης, να παίξει και σε άλλες θέσεις εκτός από εκεί που χρησιμοποιείται και συγκεκριμένα προωθημένος χαφ.
Για τον Άντον Μάγκλιτσα, οι επόμενες προπονήσεις θα ξεκαθαρίσουν αν προλάβει τον Εθνικό Άχνας. Ο Κροάτης αναμένεται να ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα που θα τον βοηθήσει να βελτιώσει και τη φυσική του ετοιμότητα.
Όσον αφορά, τον τραυματισμό του Ανδρέα Καρώ εκφράζεται η αισιοδοξία ότι δεν θα τον κρατήσει για πολύ εκτός και θα προλάβει τον επόμενο αγώνα στο πρωτάθλημα.