Μετά την ήττα από την Ανόρθωση, ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ Σωφρόνης Αυγουστή δήλωσε τα ακόλουθα:
«Ήταν ένα ντέρμπι. Θέλαμε πολύ τους τρεις βαθμούς και το δείξαμε από την αρχή. Καταφέραμε να προηγηθούμε, μπορούσαμε και για δεύτερο γκολ και χωρίς λόγο δεχθήκαμε ένα γκολ και μπήκε η Ανόρθωση στο παιχνίδι. Στην επανάληψη ήταν ένα παιχνίδι δύναμης. Ο αντίπαλος κέρδισε μέτρα και με καλά χτυπήματα και δημιούργησε θέματα με φάουλ. Με τον ίδιο τρόπο δεχθήκαμε άλλο ένα γκολ. Μέχρι το τέλος προσπαθήσαμε και δεν τα καταφέραμε. Το πιο λίγο που μπορούσαμε να πάρουμε ήταν η ισοπαλία. Να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήρθε και μας βοήθησε. Στα μεγάλα παιχνίδια τα λάθη πληρώνονται και εμείς τα πληρώσαμε με τον ίδιο τρόπο δύο φορές. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να δουλέψουμε, δείξαμε ότι έχουμε ποιότητα, δείξαμε ότι μπορούμε αλλά πρέπει να πάρουμε και αποτελέσματα για να ανέβουμε στον βαθμολογικό πίνακα. Θα δουλέψουμε πολύ. Δείξαμε σήμερα ότι μπορούμε και να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Πρέπει να είμαστε πιο αποτελεσματικοί για να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς. Συγχαρητήρια στην Ανόρθωση για τη νίκη της».

Για τον κόσμο: «Θα σταθώ σε όλα τα παιχνίδια που είμαι εγώ και είδα απίστευτη συμπεριφορά από τους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ. Είναι δίπλα στην ομάδα, χάσαμε, ξέρουμε ότι αυτή η ομάδα ταλαιπωρήθηκε πάρα πολύ και είναι δίπλα μας, στις αποτυχίες χειροκρότησαν σε άλλο ένα παιχνίδι, θέλουμε να χειροκροτούν στις επιτυχίες και να τους δίνουμε χαρά».
Για την αλλαγή του συστήματος του αντιπάλου: «O αντίπαλος άλλαξε σύστημα και ήρθε στο δικό μας σίγουρα εκεί πάει στο ένας εναντίον ενός, έπρεπε να είμαστε πιο δυνατοί στις μονομαχίες για να μην μας επηρεάσει και να πάμε πιο πίσω. Στην πορεία αλλάξαμε εμείς τρόπο παιχνιδιού, πήγαμε με τετράδα για να κερδίσουμε μέτρα και κερδίσαμε αλλά δεν τελειώσαμε μια καλή φάση που είχαμε στο τέλος».